- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите на Хелоуин?
аз ше прекарам хелоуин с хубава компания (все хубави момчета/момичета) и бутилка абсолют. вече е решено.
Сам ше си се надрусам с амфет и другия ден пак ше се надрусам щото имаме хубав повод
Предпочитам да се надрусам,най-много ако се съберем пак да направим некоя мизерия![]()
Нарича се ефекта на Уонаби-то вътрешно чувство да пробваш,всичко го хвалят,да видим...
Не знам,опитай се да ме разбереш,отвътре те човърка да опиташ нещо ново,все пак един път се живее
Изключвам кафевото![]()
Ще бродя от врата на врата с неуместно смешен/страшем костюм и издълбана тиква в ръка и ще повтарям trick or treat?!?![]()
![]()
![]()
ш се преоблека в някой смешен костюм![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ще се маскираме и ще излезем така в центъра да ни гледа целия град.![]()
Абе що не си гледаш работата?'Ко ме интересува мене какъв е традиционният начин да се празнува празника?Мене ме питат как ще си го празнувам,аз казвам!Ще си го празнувам както си пожелая!Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
Ами не е нищо толкова различно. Била съм в САЩ по време на този празник и маскиран ходиш по вратита, казваш trick ot treat и ако ти дадат бонбони или пари всичко е ОК ако не ги замерваш с домати и яйца... в смисъл същото си еПървоначално написано от BePoHuKa
а дали има послание всичко това си е отделен въпрос.
Идеята да давам пари на някви невзрачни хлапета ме ужасява...Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Особено като имаш предвид какво ще ги правятПървоначално написано от пор
![]()
Обичайното.
Това не си е наш празник , а и едва ли на хората им е до жалкото просене на шепа бонбони , облечени в нелепи животински роби..
Де да знам...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
МхмАз попринцип като си писах първия комент просто се шегувах..едва ли ще го празнувам по-различно просто защото сички около мен ще го празнуват..аз като малка не съм го празнувала,че ся ли...Нещо не ме кефи тоз празник
Странен е
![]()
тези, които ще го празнуват - как ще се маскирате?
![]()
..силно желая със вятъра да полетя..
ц ц ц .. дали така се радвате и на 3 март, 22 септември, или пък 24 май? Жалко е.. Някакъв тъп измислен жалък американски празник. Българи сте. Радвайте се на българското! Много по-стойностно е и достойно за ВЪЗХИЩЕНИЕ !!!!
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Да! Защото е българско, ание сме българи и докато американците празнуват еин тъп хелоуин и ходчт като смахнати със тъпи костюми и си търсят бонбони, ние например се радваме на 24 май, за това, защото сме дали азбука на славянските народи! БОЖЕ!!Първоначално написано от Christ
![]()
She's not me !
Третата Божия заповед.Първоначално написано от Adelina
Добре, ами ако не ми харесва някой български празник?
Не казвам, че Halloween е хубав празник, напротив. Но да казваш, че нещо е хубаво, защото е българско е просто глупаво.
Трчява да се научиш да цениш българското все пак е стойностно казах ти! не просто, че е българско и ние сме българи, това е една от причините. Стойностни са! не мислиш ли че е тъпо децата тука да се възхищават на американски празник, надали някой български ще им подейства така, а би трябвало...Първоначално написано от Christ
She's not me !
благодаря за моралната подкрепа![]()
She's not me !
научете българските празници и тогава ми празнувайте американските простотии...
цветница кога е? май не става без да питаш Гугльо... олигофрени!
Ми в даскало май ще се прави някво Хелоуин парти ама аз се чудя дали да ходя. понеже е мн тъпо.щяло да продължи до 12 в полунощ и се прави за 2-ра поредна година. и после слагат в даскало един плакат със снимки от партито и се мислят за богове. ама беше много тъпо миналата година. искат и по 5 лв за вход. половината ще отидат за благотворителност за деца пострадали от ПТП, а другата половина за храна и напитки за партито. предпочитам да им дам 5 лв за децата и да не ходя на партито, от колкото да отида там с ония дето се мислят за най-великите в училището и да ми се превземат..
It'S nIcE tO bE iMpOrTaNt, bUt iT's MoRe ImPoRtAnT tO bE nIcE!