.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    аз ше прекарам хелоуин с хубава компания (все хубави момчета/момичета) и бутилка абсолют. вече е решено.

LONSDALE88
    Guest
    Сам ше си се надрусам с амфет и другия ден пак ше се надрусам щото имаме хубав повод

LONSDALE88
    Guest
    Предпочитам да се надрусам,най-много ако се съберем пак да направим некоя мизерия

LONSDALE88
    Guest
    Нарича се ефекта на Уонаби-то вътрешно чувство да пробваш,всичко го хвалят,да видим...

LONSDALE88
    Guest
    Не знам,опитай се да ме разбереш,отвътре те човърка да опиташ нещо ново,все пак един път се живее
    Изключвам кафевото

Град
    ВаРнАаАа
    Ще бродя от врата на врата с неуместно смешен/страшем костюм и издълбана тиква в ръка и ще повтарям trick or treat?!?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    ш се преоблека в някой смешен костюм
    Суетата.Моят любим грях.

Ще се маскираме и ще излезем така в центъра да ни гледа целия град.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ще бродя от врата на врата с неуместно смешен/страшем костюм и издълбана тиква в ръка и ще повтарям trick or treat?!?
    изобщо това не е истинския празник Хелоуин,явно някои хора дори не осъзнават и не разбират значението на празника,традицията и т.н. само щото са американизирани от малки и слушат и гледат техните комерсиални глупости... празника е в съвсем други измерения от това,което показват по американските филми и т.н.
    Абе що не си гледаш работата?'Ко ме интересува мене какъв е традиционният начин да се празнува празника?Мене ме питат как ще си го празнувам,аз казвам!Ще си го празнувам както си пожелая!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
    изобщо това не е истинския празник Хелоуин,явно някои хора дори не осъзнават и не разбират значението на празника,традицията и т.н. само щото са американизирани от малки и слушат и гледат техните комерсиални глупости... празника е в съвсем други измерения от това,което показват по американските филми и т.н.
    Абе що не си гледаш работата?'Ко ме интересува мене какъв е традиционният начин да се празнува празника?Мене ме питат как ще си го празнувам,аз казвам!Ще си го празнувам както си пожелая!
    Ами не е нищо толкова различно. Била съм в САЩ по време на този празник и маскиран ходиш по вратита, казваш trick ot treat и ако ти дадат бонбони или пари всичко е ОК ако не ги замерваш с домати и яйца... в смисъл същото си е а дали има послание всичко това си е отделен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами не е нищо толкова различно. Била съм в САЩ по време на този празник и маскиран ходиш по вратита, казваш trick ot treat и ако ти дадат бонбони или пари всичко е ОК ако не ги замерваш с домати и яйца... в смисъл същото си е
    Идеята да давам пари на някви невзрачни хлапета ме ужасява...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами не е нищо толкова различно. Била съм в САЩ по време на този празник и маскиран ходиш по вратита, казваш trick ot treat и ако ти дадат бонбони или пари всичко е ОК ако не ги замерваш с домати и яйца... в смисъл същото си е
    Идеята да давам пари на някви невзрачни хлапета ме ужасява...
    Особено като имаш предвид какво ще ги правят

Град
    Blondeland
    Обичайното.
    Това не си е наш празник , а и едва ли на хората им е до жалкото просене на шепа бонбони , облечени в нелепи животински роби..
    Де да знам...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    ВаРнАаАа
    Мхм Аз попринцип като си писах първия комент просто се шегувах..едва ли ще го празнувам по-различно просто защото сички около мен ще го празнуват..аз като малка не съм го празнувала,че ся ли...Нещо не ме кефи тоз празник Странен е

тези, които ще го празнуват - как ще се маскирате ?

..силно желая със вятъра да полетя..

ц ц ц .. дали така се радвате и на 3 март, 22 септември, или пък 24 май? Жалко е.. Някакъв тъп измислен жалък американски празник. Българи сте. Радвайте се на българското! Много по-стойностно е и достойно за ВЪЗХИЩЕНИЕ !!!!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

^Защото е българско, ли?

Цитирай Първоначално написано от Christ
    ^Защото е българско, ли?
    Да! Защото е българско, ание сме българи и докато американците празнуват еин тъп хелоуин и ходчт като смахнати със тъпи костюми и си търсят бонбони, ние например се радваме на 24 май, за това, защото сме дали азбука на славянските народи! БОЖЕ!!

She's not me !

Цитирай Първоначално написано от Adelina
    ^Защото е българско, ли?
    Да! Защото е българско, ание сме българи и докато американците празнуват еин тъп хелоуин и ходчт като смахнати със тъпи костюми и си търсят бонбони, ние например се радваме на 24 май, за това, защото сме дали азбука на славянските народи! БОЖЕ!!
    Третата Божия заповед.

Добре, ами ако не ми харесва някой български празник?

Не казвам, че Halloween е хубав празник, напротив. Но да казваш, че нещо е хубаво, защото е българско е просто глупаво.

Цитирай Първоначално написано от Adelina
    ^Защото е българско, ли?
    Третата Божия заповед.

Добре, ами ако не ми харесва някой български празник?

Не казвам, че Halloween е хубав празник, напротив. Но да казваш, че нещо е хубаво, защото е българско е просто глупаво.
    Трчява да се научиш да цениш българското все пак е стойностно казах ти! не просто, че е българско и ние сме българи, това е една от причините. Стойностни са! не мислиш ли че е тъпо децата тука да се възхищават на американски празник, надали някой български ще им подейства така, а би трябвало...

She's not me !

Така е.

благодаря за моралната подкрепа

She's not me !

тъп американски празник

Мега фен Аватара на EarthShaker
    научете българските празници и тогава ми празнувайте американските простотии...

цветница кога е? май не става без да питаш Гугльо... олигофрени!

Ми в даскало май ще се прави някво Хелоуин парти ама аз се чудя дали да ходя. понеже е мн тъпо. щяло да продължи до 12 в полунощ и се прави за 2-ра поредна година. и после слагат в даскало един плакат със снимки от партито и се мислят за богове. ама беше много тъпо миналата година. искат и по 5 лв за вход. половината ще отидат за благотворителност за деца пострадали от ПТП, а другата половина за храна и напитки за партито. предпочитам да им дам 5 лв за децата и да не ходя на партито, от колкото да отида там с ония дето се мислят за най-великите в училището и да ми се превземат..
    It'S nIcE tO bE iMpOrTaNt, bUt iT's MoRe ImPoRtAnT tO bE nIcE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си