Цитирай Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Цитирай Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Ще бродя от врата на врата с неуместно смешен/страшем костюм и издълбана тиква в ръка и ще повтарям trick or treat?!?
изобщо това не е истинския празник Хелоуин,явно някои хора дори не осъзнават и не разбират значението на празника,традицията и т.н. само щото са американизирани от малки и слушат и гледат техните комерсиални глупости... празника е в съвсем други измерения от това,което показват по американските филми и т.н.
Абе що не си гледаш работата?'Ко ме интересува мене какъв е традиционният начин да се празнува празника?Мене ме питат как ще си го празнувам,аз казвам!Ще си го празнувам както си пожелая!
Ами не е нищо толкова различно. Била съм в САЩ по време на този празник и маскиран ходиш по вратита, казваш trick ot treat и ако ти дадат бонбони или пари всичко е ОК ако не ги замерваш с домати и яйца... в смисъл същото си е а дали има послание всичко това си е отделен въпрос.
вие двечките не можете да четете май... това е АМЕРИКАНСКАТА ВЕРСИЯ на празника. той не е американски празник,а ИРЛАНДСКИ. отделно се празнува по цял свят и навсякъде има разлика в традициите на празнуването му. оригиналния празник далеч не е раздаване на бонбони по вратите...
Май ТИ не можеш да четеш!Аз казах,че не ме интересува!
п.с Днес отидох в един магазин и всички служители бяха облечени в сякакви костюми с кървища по устите и дълги нокти,наметала и т.н. Беше много интересно да ги гледаш отстрани..+тва раздаваха бонбонки и спечелих сребърен молив за очи!