- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите на Хелоуин?
Taка е. Езически празник е, все пак![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
никога не съм го празнувала и нямам намерение да го правя
Май ТИ не можеш да четеш!Аз казах,че не ме интересува!Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
п.с Днес отидох в един магазин и всички служители бяха облечени в сякакви костюми с кървища по устите и дълги нокти,наметала и т.н.Беше много интересно да ги гледаш отстрани..+тва раздаваха бонбонки
и спечелих сребърен молив за очи!
ирландци > американци
имат си таламордю, и на мен са ми по-симпатични
sofia regular cunt мерси за информацията, не я знаех бтв.
пп. ти не беше ли атакабг? или нещо се бърках.. аз си мислех че ще хейтиш, ама на - дори си дал на по-предните страници инфо за любознателните ^^ което рокс отвсякъде, чувствам се с по-богата обща култура ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ще пия предимно![]()
Ще ходя на парти.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Нищо. Не обичам този празник от първи клас - тогава майка ми ми направи само една гадна маска, а повечето бяха с яки костюми. И от тъпите американски бози го намразих още повече.
глупости . няма да го празнувам . обикновен ден ще си карам .![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Да си направиш кефа може и без повод. Пък за празнуване – поводи да искаш. Но, “Свети Валентин”(14.02.), “Денят на Независимостта”(‘хамерик нския му вариант – 04.07., макар и да не беше лош навремето с Чичо Том филма), ‘Денят на Благодарността”(края на ноември) или “Хелоуин” не празнувам! Преди години в САЩ съм се присъединявал към празнуващите, но тук не бих. Приятно е човек да знае, че макар и 2/3 от възпитаниците на повечето ни частни псевдо-училища(а и не само) да нямат идея какво точно празнуваме на 01.05., 22.09. или дори 01.11., то ще присъстват с радост на подобни, специално организирани за целта, партита.
Както обикновено, не ангажирам никого с мнението си, но.. за пореден път, ако трябва да обобщя, то би било с наречието жалко.
Първоначално написано от EarthShaker
Всяка година датата се мени, НО винаги е 1 седмица преди Великден.
И дамз, днес ще си прекараме повече от хубаво. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Този пост, на фона на изписаното в делящите го от предишния ти по темата пет страници, само на мен ли ми изглежда леко инфантилен? Прочете ли преди да се похвалиш повторно? А Цветница е просто някакъв си пример от предишен пост, Цвети. То оставаше и да не знаеш кога е.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
*Не целя да се заяждам, не го приемай (твърде) лично. Пък и в края на краищата, кой е казал, че членове на мод-екипа(тук) не генерират излишни мнения понякога.
P.S.: Приятно прекарване/празнуване на хелоуиин!^^ (:
ще ям
Аз ще си остана вкъщи,защото ми се скапа настроението от сутринта.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Нищо няма да правя,бал съм го ,кво толкова зарибявате по тази идиотщина?
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аз ще съм на тематично парти в парка. Темата е Бира, с подтеми Ром с кола и Мента с мляко.
Но като се замисля всяка петък вечер е тази темата![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
abe ne shva6ta6 li 4e cqlata ideq na toq praznik (kakto i na vs drugi) e da si nameri6 povod da se napie6 ! bahti !Първоначално написано от lsd43
![]()
Аз ще си остана вкъщи,защото съм болна а ако не бях някаде можеше да ходя
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот