Задръжките ми започват от появата на друг човек в или около леглото ми. не искам да съм гледана. не искам да меся някой друг в интимния си свят. Не искам да гледам други хора. Не искам дори и да ги чувам...Сексът за мен е нещо лично и съкровено, което става между двама души. За щастие сексуалният ми живот не е от типа-като съм се развихрила дай да му отпусна края, а всяко ново нещо е вълнуващо, чакано дълго време, желано и ме влудява. Ще дам пример само с това, че първият път, в който нощувахме заедно беше след 3 години и 3 месеца връзка. От тогава сме прекарали още 6-7 нощи заедно......Всеки път когато това ни си случи е вълнуващо, треперя само от мисълта, че ще се събудя до него. Дълго време го считах за минус във връзката ни, но сега смятам, ч ни е било от полза по 1 или друг начин.....
Иначе ти си прави каквото решиш, но аз за себе си знам, че не бих могла да изтърпя друг мъж до себе си че не бих могла да изтърпя друга жена да го възбуди, че ще се побъркам от мисълта, че някой друг някога ще го докосва така интимно както аз!