- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за къната?
Добър вечер на всички!
Такам, смятам да си правя косата с черна къна ,обаче майка ми каза че къната падала много бързоТа искам да ви попитам вярно ли е ? И дали не е по-дълготраен ефекта на обикновенната боя?
Предварително Благодаря на отговорите![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
къната никога не пада![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Доста бързо пада, но пък е много полезна за косата и я подхранва. Другото предимство е че е и доста ефтина. Колкото по често се правиш, толкова повече ти се подхранва косата.
Така че давай смело![]()
П.П. Сигурно знаеш, че ако си се правил с къна, след това боя трудно хваща на косата ти. Трябва да мине време и да израсте косата и тогава.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Пада ако си изправяш косата ... или ако я третираш с маша или я гориш по някакъв начин ... иначе не ... и аз съм с къна и пада само като се изправям ;] и то след доста време ;]![]()
Първоначално написано от Pila_za_nokti
Ясно защо моята падаше бързо.. все си правих косата с маши и преси и я горях по какви ли не начини
![]()
Къносвах се запоследно черна преди година някъде.До днешна дата още ми е тъмна въпреки поне 15те боядисвания в червено след това.червена е само където е израстнала
Ами аз мойта коса за сега я изправям със сешоара и четката,но след това минавам някои крайчета със пресата....та сешоара дали пречи,защото определено не искам да се къносвам на всеки 2 седмици![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
На 30-ти септември се къносах, моята вече започна да пада.
ам къната много подхранва косата ии тя заблесва от нея така 4е не се замисляй и си сложи...къната трае горе долу месец и запо4ва да пада...аз ли4но лятото ползвах то4но 4ерна и бях доволна..а от два месеца ве4е съм с 4ервена и всеки месец слагам ии косата ми се съживи много...така 4е действай :P
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Според мене къната е по- добре, боята само я изтощава, а и ако не си доволна ще ти падне след вртеме или по- точно ще почне да избледнява, а не да трябва да я пребоядисаваш или чакаш година че да израстне... За тинейджърска възраст е много по- препоръчително.
Аз сега съм с червена, заздравява косъма и става бляскава![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
И аз съм ЗА къната защото наистина подхранва косата. За последно се боядисах някъде юли и още не ми е паднала![]()
i as ot izvestno vreme iskam po-tumna kosa (poprincip sum si brunetka no iskam po nasiten cvqt). nikoga ne sum se kanosvala, no opredeleno iskam da opitam za6toto mrazq boi za kosaot tova koeto pro4etoh se izmiva sled vreme, ne e kato pri boqta da ti se vijdat korenite sled vreme? a kakvi nuansi postigate? as iskam tumen 6okoladov cvqt, preporuki?
mersi na vsi4ki koito 6te otgovorqt da me prosvetlqt po temata![]()
Така реших се за къната и днес си купих от един турски магазин черна индийска къна за коса,обаче има един проблем..... Изобщо нз как се разрежда,колко грама ,колко време се стои с нея и т.н проблема е ,че в указанието пише на някъв измислен език и сега нз кокво да правя![]()
Ако Таа какво да правя,защото искам да се боядисам днес вечерта преди да се изкъпя,а и не мога да отида да попитам в магазина ,защото нз как
сер не живея в Бг и не владея така добре езика............МОЛЯ за ПомОщ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Мисля, че 1 пакетче се разтваряше в 50-70 мл вода (гореща). Разбъркваш го, изчакваш мъничко да изтине и на мажеш здраво. Стои се 20-30 мин.
![]()
В 100 мл май беше....Първоначално написано от scoobydors
ДаПървоначално написано от kat4enceto
100 е
Как само 20-30 мин бе хораПървоначално написано от scoobydors
аз със мойтя трябва да стоя 2 часа (така пише) (на Арома е къната)
Майка ми ползва на арома и стои по 2 часа. Но аз ползвах индийска и се стои по 30 мин.Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Благодаря на всички които ми помогнаха, супер сте![]()
![]()
![]()
Направих се косата снощи,малко водниста ми беше къната ,но карай важното е че стана ПЕРФЕКТНА! Цвета наистина е чудесен , а косата една такава лъскава :P :P Стоях 1 час и нещо,но сложих 5 пакетчета от къната които бяха по 10 грама ....май прекалих![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Важното е, че е станалаПървоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
![]()
И другия път бъди малко по-пестелив/а![]()
Едната приятелка се каноса с кана от индийски магазин и може би повече от година не искаше да падне.Но продавачката ни обясни,че се правела от боя за вълна и обувки и т.н. и не била качествена и за това![]()
Down On The Farm!!!
Незнам, аз бях чела че точно индийската е без вредни съставки и е само от билки ,мойта поне така и миришеше нз![]()
scoobydors да права си ,следващия път трябва да опитам ,но косата ми е прекалино гъста и дълга ....така че може и да не ми стигнат по -палко пакетчета![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ами да,логично е да не е вредна,но е не качествена и сигурно даже не е индийскаПървоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
![]()
Down On The Farm!!!