- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам....
Slu4aq e sledniq az sum na 15 i hodq s mom4e na 18.Trugnahme predi 2 sedmicii i nqkolko dena...Na6eto zapoznanstvo be6e dosta neprinudeno za6oto toi se sprq pri edin na6 ob6t priqtel i taka...Po edno vreme leko me udari na liga i moqta priqtelka vednaga zaklu4i 4e sum haresala Rado(gadjeto mi )No az sporeh.I priqtelite ni trugnaha da ni urejdat...toest vikaha go s nas da izliza i se maitapeha s nas za6toto vidjaha 4e se haresvame..I sled vreme se slu4i,trugnahme.Kofti mi e za6toto sum zabelqzala 4e toi po4ti ne mi zvuni aide 2 puti mi e zvunnal.Dobre znae 4e imam bezplatni kum nego..No dosega ne mi e zvunql bez da mu kaja da go napavi.Ne mi e pravil komplimenti , i ne mi e kazval 4e me haresva.Edna ve4er po telefona mu kazah Haide 4ao i Obi4kam te...toi zamul4a i kaza 4ao i go dadoh s averkata mi da govorqt.Ina4e kogato e s men se durjii mnogo mili4ko takava du6ica e i vsi4ki kazvat 4e sme mnogo sladki zaedno.No oproblema e tam 4e az za purvi put sum tolkova hlutnala..a toi po4ti ne pokazva 4uvstva.dosega i edin sms ne mi e pisal.Neznam priqtelqt mu mi kaza 4e Rado mu e kazal 4e dosega nikoga ne e kazval Obi4am te ne go napuvam znam 4e e adski rano...no za6to ne use6tam lubovta mu kato sme razdeleni
Spiram ve4e 4e mislq 4e 6te zapsite![]()
![]()
Първоначално написано от Fantomche
е,.ако.не.изшитва.същите.4ув тва.нищо.не.можеш.да.направ иш![]()
но.може.пък.просто.да.си.е.т къв.и.рядко.да.показва.4увс вата.си![]()
и.в.2-та.слу4ая.нищо.не.можеш.да.н правиш![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не се вманиачавай толковаРано е още да си правиш изводи... Можеш някак да му подскажеш, че ще ти бъде приятно да си пращате романтични смс-и
не знам, ако искаш направо му кажи кое не ти харесва, макар че ще му прозвучи странно
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
2 седмици ходите-не очаквай да ти казва "обичам те".Все пак това не са думи за поздрав.
znam razbiram go napulno prosto e u4udva6to z amen 4e samata az go kazah za6toto adski trudno go kazvam i dosega prez jivota si sum go kazla 2 puti ediniq put be po prinuda..... prosto toi po nikuf na4in ne go pokazva...toest ne kazvaПървоначално написано от sasha_90
Все едно говориш от мое име ( с малки разлики)![]()
Какво да ти кажа... при нас това много ни попречи и скъсахме. Неискам да те плаша но.... той има чувства, но неможе да ги показва явно( както при нас се получи с бившия ми) Опитай да говориш с него (аз така направих, но беше твърде късно... вече бях изтинала към него......) и той чак тогава се усети, но ...![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
znae6 li kude e problema 4e vse ote ne si imame takova doverie i az nemoga da u kazvam vsi4ko prosto tova su6to e pre4ka noo ima vreme mislq 4e s nego 6te se polu4iПървоначално написано от scoobydors
може би си права, че ви трябва малко време, от думите ти разбирам, че не се познавате от мого отдавнаа и те съветвам да не си много обсебваща, това "обичкам те" не съм сигурна точно как е прозвичало за него... все пак е на 18, не го забравяй, както и ти на 15- години на свобода и живот
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ходите от 2 седмици, рано е да ти каже "Обичам те!".Може би не е човек, който си показва чувствата.Не се ядосвай, че не ти звъни.С течение на времето нещата ще се променят.
И аз така обичам да разговарям, но крия тия думи, в началото си е пробация.
Не смятам изобщо да за нужно да ги споменавам, това не са препинателни знаци, това са думи, чиито значение би трябвало да е особено важно.
+1,но в днешно време мъжете правят всичко за да легнат с някое момиче...това момче е истинско изключение и тя трябва да се радва,че той не се възползва то нея по никакъв начин!Първоначално написано от sasha_90
какво си умряла за любовни смс-и??ако искаш да си пишете-пиши му
да не е само той длъжен да пише,да звъни??
аз по принцип не пиша смси и не зъвня...на принципа 'който има зор ме търси'...когато аз имам зор аз търся...но тва не се случва,така че![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Проблема е че той е такъв типаж човек. Не си мисли че ще се промени. Аз не можах да преглътна тази негова студенина и скъсахме. Всичко зависи от теб как ще постъпиш.Първоначално написано от F@ntom4e
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
vij normalnoe o6e da ne ti kaje,4e te obi4a,o6e e rano,spored men toi te har.,ne go pritiskai,vremeto 6e pokaje vsi4ko
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Избързала си....И си го объркала..Не очаквай за толкова малко време чудеса...![]()
Просто изчакай още малко време. Може да е по-притеснителен, а може и да си го изплашила :Ь
В твои ръце е всично да имаш търпение и с времето да го накараш да каже за 1 път на някого " Обичам те.." Както направих и аС с моя .. Същата история г/д само където от време на време пускаше по някоя мила дума... Просто човека е по-сериозен а не някой лигльо, на когото всяка 2ра дума му е " айде муци обичкам те много" иииии тн... Знаеш ли ... Очите говорят много ... Моето успокоение не 2 седмици а 3 месеца и нещо беше влюбеният му поглед .. само това ми говореше достатъчно колко ме "обожава и желае " (негови думи )Успех...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
6te buda adski 6tastliva ako za purvi put go kaje na men![]()
Според мен момчето просто не си изразява чувствата много ясно.. поне не толкова рано. Дай му време![]()
А ако ти звъни постоянно... не спира да ти повтаря "Обичам те"...
Ще кажеш, че те задушава, нали?![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
i ti si prav no vse pak malko pove4e ako izrazqva 4uvstvata si nqma da e lo6o![]()
ами като се прави на убит ... шут-а в г**а и следващия![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Мацка, не бързай, има време за всичко...пък и 2 седмици...прекалено раноНе бързай толкова...Пък и момчето може да не си показва чувствата толкова явно!
![]()
Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...
Ти наистина много си хлътналаПоуспокой малко нещата.В един момент на него всичко може би ще му дойде в повече.Не ти е казал обичам те, просто защото не те обича
Къф по-точен отговор искаш, нз.Според мен мн избързваш с всичко.
za kakvi 4uvstva govorish prez vtorata sedmica
zvu4i mi kato kontrakcii prez vtorata sedmica na bremennostta![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...