- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е мъж на 24г.=дете!?
Хм, и аз се чудя как да почна.
С приятеля ми или по точно момчето с което УЖ ходя сме не от дълго заедно.В началото както във всяка връзка е розово, ама сега ... все няма време, колата счупена не може да излезне и куп оправдания.Понеже не сме се виждали 10 дена щото няма с кво да дойде до удома и го питам след работа дали иска да пием кафе той ми казва че незнаел, да сме го отложили че трябвало да си завърши ремонта, и т.н общо взето ме избягва и незнам на какво се дълги това.Като попитам не получавам отговор а само "стига с тези филми"...
Не пиша тук с цел да ми дадете съвет как да си го върна а с цел как да разбера какво става и директно да го отрежа, защотот се себеуважавам и не мисля че се е родил мъж на земята който ще ме прави балама.Мерси за отговорите предварително!
Режи го ...
Животът е адът описан в Библията!
Ми може тфа да е някакъв период. И такива ги има. А иначе верно, скъсай го и тогава ще разбереш дали му пука за теб. А иначе може да те избягва по много причини.
Не мисля,че връзката ви има бъдеще.На него не му пука за теб.
Най ги мразя ей такива дето не си казват ами въртят номера... Предполагам ще ти е по-добре без него, ако държеше на теб все щеше да намери 1-2часа да се видите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Първоначално написано от sasha_90
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не мисля, че в случая става въпрос за това,че е дете.. по-скоро смятам,че си намира все някакви оправдания, за да не е с теб, което би трябвало да те води на мисълта да го оставиш и да не се занимаваш с него повече...
Ami da toku shto govorih s nego i mi kaza:ne iskam da riskyvam tvoqta sigurnost, poneje go pitah kakvo stava s nas i toi otgovori 4e i toi neznael v glavata mu bilo kasha i 4e ne iska da se vijdame poneje se e zaburkal v neshto i ne iska da postradam i az.Prosto perefraziram dumite mu.Abe toi moje i da iska da e s men i tova da mu pre4i.Tova ne me barka kolkoto i da iskam da sam s nego gledam az da sam dobre posle drugite no vapreki si4ko se razdlih s nego...V chetvurtak obeshta da se vidim, no otkazva da kaje kade se e nabutal...![]()
4oveka naistina moje da si ima proglemi moje da ima sumati neshta na glavata
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Много се филмирате... jjjjjj6363 съвсем правилно отбеляза. И изобщо - никой от вас ли не се е замислял, че фразата "Не е това, което изглежда" всъщност е вярна ?!Първоначално написано от jjjjjj6363
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
като прочетох заглавието си помислих нещо друго![]()
![]()
ами аз щта посъветвам да поговориш с него и ако само си играе режи
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Аз пък отначало си помислих за 24 годишен мъж с дете.и се чудя какво общо има с темата.. ахах .. Абе не знам за теб,но аз на твое място щях да съм му казала ариведерчи отдавна,пък дали е редно или не .. ддзн
![]()
дам :PПървоначално написано от MiMcHeToOo
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми режи го.Както казаха по горе не е последния.
+1 ostavi go,ne si stryvaПървоначално написано от sasha_90
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Знам , че не е единствения на земята ама докато не разбера какво ставаняма да се откажа макар че не сме заедно.Хахаххаах неееееее, уточнявам той е на 24 години, аз съм на 20 и НЯМАМЕ деца.
покажи харакетр... Опитай само още веднъж и когато получиш същия отговор му тегли една благословия до 9то коляно и му обясни, че не си тъпа кукличка, че да те върти...
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
kaji mu sledkato nqmash vreme za men ne me tarsi ve4e i to4ka![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първоначално написано от rusoto_baby_f