izvinqvam se ,no za sujalenie vse o6te nqmam kirilica Taka imam si priqtel ot 3 god i e ujasno revniv za tezi godini sum izlqzla edva 10na puti na kafe s moq priqtelka, toi e ujasno e revniv ,a na vsi4koto otgore i kogato go pomolq da izlezem nqkude da me zavede na diskoteka ili ne6ty podobno s pove4e hora ili kompaniq vse si namira opravdanie.Prez tezi godini go turpqh ,no ve4e ne izdurjam naistina ,za6toto toi si izliza s priqteli hodi kudeto si iska i se pribira kogato iska ,a na men i malka 4ast ot tova ne mi e pozvoleno.Tazi godina sum v novo daskalo i se zapoznah s novi su4eni4ki ,samo momi4eta ,izob6to i ne poglejdam dr mom4e ,no tova toi ne iska da go osuznae ...ta rabotata e tam,4e mi se iska malko svodoba da izlqza 2-3 pute da se opoznaq s novi priqtelki ,a ne da stranq ot tqh kato prokajena ,no q nqmam tazi svoboda ,a tq mn mi lipsva,nqkoi ako moje da mi pomogne sys suvet kak da postupq kak da mu pokajq ,4e ne e redno taka da me zatvarq kato ne sum mu davala nito edin povod za revnost ili nedoverie kum men mersi mnogo