Pyrvo da se izvinq,che ne pisha na irilica,ama nqmam na PC-to v momenta.Ta iskam da spodelq s vas kakvo se sluchi i ako nqkoi moje da mi dade nqkakyv syvet.Shte opitam da sym maximalno kratka.Znachi s priqtelq mi hodehme 8 meseca.Prez tozi period sme se rarali dosta i to ili zaradi sestra mu ili zaradi typite igri,koito igrae.Obeshtavashe mi vseki pyt,che nqma poveche da igrae.Bilo za posledno.SYjalqval ... obeshtaniq ... prazni dumi.Naslushah se dosta.I vchera sled porednoto skarvane slojih krai na vsichko.Prekratih vryzkata ni.Da obicham go i mi e trudno,no mi pisna pochti vsqka vecher zaradi nego ili sestra mu da placha i da si trovq nervite.I dnes toi mi se vkluchi za da mi kaje,che syjalqval i osyznal greshkata si i t.n. i nqmashe i 30 min i vleze otnovo da igrae!Neznaeh kak da reagiram i kakvo da napravq.Kak da mu povqrvam sega,che shte se promeni,kato prednite pyti ne go praveshe .... kato dori i sega prodyljava ... kak da mu prostq i da se vyrna pri nego.Boli me mnogo ... stoq i placha v doma i neznam kakvo da napravq.Kak da mahna s ryka i da iztriq tezi 8 meseca s nego.Kak da prodylja napred.Ne moga da se vyrna pri nego.Znam,che nqma da se promeni i tozi pyt.Neznam kakvo mojete da mi pomognete i kakyv syvet da mi dadete,no prosto imah nujda da spodelq i da si izleq mykata nqkyde.Blagodarq na tezi,koito go prochetoha i na tezi,koito shte mi otgovorqt.