- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- относно едно момче
Здрасти!Значи въпросът е, че харесвам едно момче от училище. Ама и аз съм момче. Не се познаваме, но всеки път, когато го видя се разтапям отвътре. Моля ви, кажете си мнението какво да правя! Благодаря.
П.П. Не за първи път, а.к.а. случвало ми се е и с други момчета преди.
Ми ти си ебати педала, какво друго да ти кажем...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
По-добре си мълчи да не ядеш бой![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
na kolko si?![]()
Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
на 14Първоначално написано от NaNa_SladuRana
но, както казах, не ми се случва за първи път (исках само да отбележа.).
i az sum taka,mnogo chesto zaglejdam momicheta,no ne sum trugnala da kazvam na vsqka,tova e neshto normalno vse pak na tazi vuzrast vsichko ti se vijda lubopitnoПървоначално написано от redtrain
![]()
о Боже мойй.. ми ходи при него и му кажи..здрасти аз педал и искам да ти духам..сваляй панталоните да почвам![]()
![]()
п.п. абе верно си трай че ш изядеш боя![]()
.!.
какво пък запознайте се поговори с него...
пък каквото стане
![]()
Мисля, че е по-добре да не му казваш нищо. В тази възраст, освен подигравки, друго едва ли ще получиш![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Охх и този форум се напълни с ненормални ..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
tui tui nana sladurana e pravaПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз съм нетолерантна не само към гейовете,но и към лесбийките.Гнусни са ми еднополови връзки!!!И противно на общественото мнение,не виждам нищо сексуално между две кифли,мятащи си езици!Първоначално написано от baby_bitch
По темата:Най-вероятно момчето,което харесваш не е хомо или бисексуално.Нормално е на тая възраст да се заглеждаш по хора от твоя пол,заради любопитството,фантазии ли,от къде да знам,като не ми се е случвало?Най-вероятно това "разтапяне" към момчето,ще мине с времето.Не бързай да се обясняваш на някого,в чувства,в които не си сигурен.Айде успех!
Ето ти мнението ми .. ЧИСТ ПЪЛЕН ГЕЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bi li mi obqsnila smisula na nika ti : ? 4e ne go zacepvam.. sh me izvinqashПървоначално написано от playboygirl
.!.