- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повярвайте, че я има!!!
Повярвайте, че я има бе хора-ЛЮБОВТА!!! Има я! В днешно време винаги и всичко се поставя под съмнение-Всичко! Не трябва-любов има. Идва винаги, когато най-малко я очакваш, преобръща всичко, не ти се яде, не ти се спи, тва с пеперудите в корема е вярно![]()
![]()
![]()
Защо когато някой ни каже, че ни харесва, или че ни обича винаги си мислим, че може би иска нещо друго-евентуално секс. То и секс иска де, ама пък защо да не е искрен и за другото :P
Защо точно когато си най-влюбен, идват и въпросите-дали е правилно, дали това наистина е любов.......Еми що да не е истина бе хора-щом ти е хубаво значи е истина, що да не е правилно-нали ти е хубаво, нали летиш? Според мен няма неправилна, грешна любов, няма невъзможна любов щом го искате и двамата.Не искам да мисля дали е правилно това, което правя, дали сега му е времето-винаги и е времето на любовта-няма граници-Има само истинска Любов, а щом ги има по-горе описаните симптоми, значи е истинска!![]()
и се събуди потна и чаршафа в гъзаПървоначално написано от D_e_s_i
![]()
Добре го казаХората са склонни да се отказват от любовта след като някой им разбие сърцата. Има логика де, но тя рано или късно се връща
![]()
и се събуди потна и чаршафа в гъза Confused
не щото имам с кой да заспивам и кво друго освен чаршаф да ми е някъде-ама ти отворен комплексарчо, явно си имал доста такива събуждания, че говориш толкова убедено
недей муча ми отивай да пасеш треваПървоначално написано от D_e_s_i
Andreev ti ot de sa vze?!
Mn si pros........
PO temata e qvno si vluben za tui tei govorish![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
от някъде....вземи влизай по-често в часовете по български, че доста зор видях докато прочета краткото ти и безсмислено изречениеПървоначално написано от kuklichka_bg
Да, има я.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Био-химични реакции в мозъка... как да я няма? Има я, много ясно.Първоначално написано от highway_666
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Има я за всеки,по всяко време.
Просто се обадете на телефон : 012 992 691
Майтап
Има любов,и тя преобръща живота на много хора,осмисля го![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
има има има любов .............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само любов сърцето сгрява и то забива лудо...Само любов, просто нищо,нищо друго...Авторке,поздравявам те за хубавите неща,които си написала.
![]()
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъЪ-ъ-Ъ-Ъ...Първоначално написано от 89+92
Т'ва яде ли се или се пие?!?![]()
![]()
Щом не знам какво е как да вярвам,че го има???
Първоначално написано от kombarka
Ахахахахаха...Първоначално написано от D_e_s_i
Каэа нещо хубаво и после го осра.
Верно си е,че никога не е късно да се осереш.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Да,наистина я има...и поздравления за мацката,която го е написала
Да бе, има я, много ясно.. тва че е кучка и че ти предлага яки моменти, а после си заминава като преди тва ти тресне чук по сърцето е съвсем отделен въпрос.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Също така - хората не знаят кво е любов май, не я оценяват. Може би ние й махаме почвата...
А пък тая тема е малко като в темата за Господ във Философия и Религия.. християните нямат нужда от доказателства, те просто вярват...
Аз пък губя вярата си в любовта. Защо ми е да вярвам в нещо дето може и да го няма!? За да се подхранвам със свещенната надежда, и после да ми е гадно? По-добре да се примиря и да си кажа - не я търси, няма да я откриеш.
Сума ти глупости изписах, но съм ужасно разочарована.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз напоследък не съм много убедена, че я има. Сигурно ще повярвам като я срещна ама сега ми изглежда като нещо много далечно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Всеки има такива моменти, споко. Особено след като много силно си разитала на нещо, а то те е разочаровало, вярата се губи за известно време. И аз съм имала такива периоди, но може пък и това да е най-хубавото-появява се точно, когато си толкова отчаян, че в нищо не вярваш. И изведнъж огрява всичко около теб. Не е случайно даден тоя пример с рицаря на бял кон... Той идва да те спаси точно, когато имаш спешна нужда от помощ и мислиш, че няма кой да те спаси... А любовта се появява в мига, в който вече всичко е загубено и се давиш в отчаяние, за да те измъкне в последния момент...Първоначално написано от jghgh
И после пак да те удави...
ама нема да умрем бе.. светът още се върти.. :] лъхна ме няква позитивност в последния момент : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен и без това напоследък ми е гадно, а от известно време съвсем. Тва за спането и яденето е вярно мамка му. Даже ми е някво странно около сърцето![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!