.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Непостоянно
    като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ?
    .!.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За мене има обич само. Т'ва е нещото към семейството и децата, които ще имам.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Няма любов, има химическа реакция на мозъка, но ние простосмъртните му казваме любов.

Ето и малко по въпроса: http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1969

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Няма любов, има химическа реакция на мозъка, но ние простосмъртните му казваме любов.

Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch

Еми така е, като няма какво друго да кажеш .

Повече от фен
    @baby_bitch - Не, просто това са пълни глупости. Любовта няма нищо общо с каквито и да били физически реакции. Значи след третата година хората само се правят, че се обичат за пред децата си, или? Не стига, че самото твърдение е малоумно, да не говорим за частта със имунната система, но и самото разследване е... No comment!

Град
    In Your Dreams...
    Ох, няма какво да говорим. Всеки, който е влюбен ще говори като теб и всеки, който е страдал то любовта и е бил нараняван, ще каже, че не същестува и не вярва в любовта.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ще цитирам едно клише : "Всеки човек среща истинската си любов, но не всеки я разпознава" ;]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Re: Повярвайте, че я има!!!

Цитирай Първоначално написано от D_e_s_i
    Повярвайте, че я има бе хора-ЛЮБОВТА!!! Има я!
    Друсаш се, нали?

И на най хубавата и позитивна тема трябваше да бъде съсипана с негативен коментар...
    Хубаво е че има хора,които мислят като теб,които са щастливи и се наслаждават на момента,а не мислят какво може да се случи в бъдещето.
    Наистина,има любов.

trudno se namira,lesno se gubi,no vse pak q ima,pazete q dobre

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    като я има и предай много поздрави и да се появява по - често а не да си седи в мръсната кошарка ..а ?
    плюс че мирише на лайна ..щото където има 2ма ..се появява 3ти..и става много шит..
    .!.

Напълно подкрепям ... Любов има!! А тези които твърдят обратното просто все още не са срещнали точния човек.

Повече от фен
    плюс че мирише на лайна ..щото където има 2ма ..се появява 3ти..и става много шит..
    Тук не говорим за "тази" любов, а за "онази" Ако наистина се обичате нали се сещаш кога ще се появи трети човек, та да стане много шит?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Добре.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Тук не говорим за "тази" любов, а за "онази" Ако наистина се обичате нали се сещаш кога ще се появи трети човек, та да стане много шит?
    e pa i da se obicham..pak she doe nekoq pacha za prebivane
    .!.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Само любов сърцето сгрява и то забива лудо...Само любов, просто нищо,нищо друго... Авторке,поздравявам те за хубавите неща,които си написала.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Пловдив
    да не сте на амфетамини половината

Да наистина има истинска любов.А хората който са наранявани вече не вярват-да така е но не трябва.И аз не съм с човека когото обичам и съм била наранявана но все още съм на мнение че любов има и наистина идва когато най малко я очакваме и наистина преобръща живота ни
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ima q da,ama mai si mn hlutnala po nqkoe mom4e,stryva mi se
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    1. Защо си мисля, че любовта (т.е. способноста да обичаш нещо/някого) съществува не само към един-единствен индивид? Може да обичаш да танцуваш <=> имаш любов към танците, и т.н. Защо задължително да е това да си загубиш ума по някого?

2. Към авторката: това, че в момента си хлътнала по някого, не значи, че трябва да налагаш на другите своите убеждения, а ако не ги харесат, да ги наричаш комплексари. Всеки си има мнение. Аз лично съм твърдо зад любовта, за мен съществува и за мен тя осмисля съществуването (любов към живота, ала-бала). Но някои не мислят като мен, което си е напълно тяхно право. Наум си казвам, че след време ще се чудят на убежденията си, и си припомням това изречение: "Не вярваш нито в артрита, нито в любовта, докато не те споделят". Просто е (макар че тук под "любовта" пак се има предвид чувствата към даден човек).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си