- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не й тече кръв
А бе хора ... като направих сефтето на себе си и на приятелката ми... не и течеше кръв .. хаха що тейапък не ми е малак или тем подобни раоти.....
т.7
krem4et0
I LOVE U
ми .. има момичета които не им тече кръв след първия път нито ги боли .. при всяко момиче е различно,спокойно само![]()
Не на всички им тече кръв, аз примерно се разминах без много много, други пък изобщо не им тече. Или не е била девствена.![]()
Явно само на теб ти е било сефтето...![]()
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne
Първоначално написано от Redneck_Hillbilly
шегаджия !
I LOVE U
ми можеПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
I LOVE U
При мен нямаше кръв... даже май и болка нямаше ама имаше изтръпване...ама то щото ме лашка 40 минути
![]()
mi po prinzip e normalno pri vsqko momi4e e razli4no
ama moge i da ne e bila devstvena de kakto dr kazaha ve4e
Или не си и първия , или просто е такава..:P
XdПървоначално написано от Redneck_Hillbilly
Защото не е задължително да има кръв.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Невероятно но фактПървоначално написано от Redneck_Hillbilly
![]()
![]()
Dobrite momcheta otivat v raq,a loshite dokadeto ni stigne benzina
да така еПървоначално написано от darchu
ем начи не си и бил на нея сефтето...![]()
![]()
![]()
ами на някои момичета са различни някои са тясни други не в някои случаи и при тясните не тече кръв само ги боли сяко момиче е различно![]()
I belive in love!!! {P}
И при мене нямаше кръв, изобщо никак... Болка си имаше и то доста, но кръв нито една капка...
И на мен при първия ми път не ми тече кръв...даже почти не ме боля.Това е различно за всяко момиче![]()
Да сте чували нещо за еластична девствена ципа? Може и да ти е голям, ама тя като се разтяга...Мойта също беше еластична, чак след няколко месеца ми се 'спука' и тече кръв за 1,2 часа и после спря
Има такива работи не се притеснявай. А другия вариант е да не е била девствена, ама ти си преценяй по тфа дали лесно си и го вкарал и т.н.
![]()
Не е задължително да тече кръв ... При мен дори капка не текна .
И аз така ... Къде пише,че е задължително да тече кръв .. На много ниско ниво ти е сексуалната култура мисля ...Първоначално написано от IcE`GirL
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98