- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се случва .. ;(
Здравеите,направо започвам с проблема..Момчето което харесвам ми предложи преди седмици аз му казах ,,да,, и тои отвърна че имало още време да изчакаме да се опознаем и неща от сорта..Сега се даржи мн по различно.не се закача с мен и дори не ми пише Какво ли може да означава това ?![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
звучи гадно,ама...има нева истина...предполагам е знаел,че го харесваш не малко време преди да ти предложи...Първоначално написано от Andreev
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Не е отказала,ето виж:Първоначално написано от thefreak
Първоначално написано от ne razbiram teb
Така се предава пряка реч ?Първоначално написано от Andreev
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
че вече си му безинтересна![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Може би цитира думите си т.е. какво наистина му е казала.Първоначално написано от blood_dodo
т'ва да не ти е контролно по българскиПървоначално написано от blood_dodo
Не виждам нищо лошо в грамотността.Първоначално написано от Andreev
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
няма лошо мисълта ми е,че може да има предвид както в един израз ' ти си много умен в кавички ' - демек,че си тъпПървоначално написано от blood_dodo
![]()
ako be6e 6te6e da sloji kavi4kite gore "taka" ili ,,taka'' a ne ,,taka,,Първоначално написано от Andreev
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Може нещо да се е е*авал с тебе![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
преебана си поздрави
след като си казала "да" ..вече не си му интересна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
i na men mi e interesno samo dokato se zabivame,posle mi stava skuchno.Samo edno momche uspq da zadurji vnimanieto mi i sled kato trugnahme i to v produljenie na 2 godini![]()
![]()
nqkoq druga mu e ournala vnimanieto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
+1Първоначално написано от 89+92