- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да споделя?
Хах... С момчето коетооо обичам скъсаХ някъде миналата година. Средата на декемрви някъде. И тогава се почувствах ужасно облекчена-имах проблеми с него (аз с него!) иии дам...плаках ужасно много докато говорехме, беше ужасно, но щом се качих в трамвая сякаш всичко се стовари от мен и ми стана едно леееееко. И бях мноого доволна колко добре го приемамм...как уж нищо не съм видялааа и си мислех, че ще го изтрия лесно и всичко ще е окЕ да ама не. Даже сега пак плаках заради него. Тъпа работа. Идеята е чееее....не е толкова лесно колкото ти се струва сега. Тепърва ще ти става мнооого по-зле. И поне още няколко пъти ще се събиро-разделяте
![]()
Първоначално написано от baby_bitch
razstoqnieto izob6to ne e garanciq 4e 6te zabravi6 nqkogo.
+1Първоначално написано от Some Girl
Работата е там, че съм на 16 и не мога просто да отида там за да съм с него, защото дори и да го направя не мога да живея с него защото той самият все още живее с родителите си... Няма как да зарежа целят си живот в града в който живея за да отида на другият край на страната за да живея като на гости всеки ден и да не знам дали няма на следващият ден да съм съвсем сама без да зная какво да правя... Тва не е оферта въпреки, че звучи чудесно. Просто е като нереален сън...
Но това, което ме кара да се чуствам ужасно е, че знам, че той се чуства виновен и сам, което мен ме кара да се чуствам като, че ли му отнемам всичко... Аз просто не знаех какво да кажа когато вчера ми се обади за да ми каже, че иска да се видим за да си кажем всичко очи в очи. Не можех да повярвам, че той почти не заплака когато ми каза, че ме обича, никога преди не го бях чувала да говори с толкова треперещ глас...
"[22.10.08 г. 10:10:42] Alexis: typo e che ne moga te vidia i da ti kaja tova koeto mislia,typo e che nemoga da vidia kak shte priemash dumite mi...taka nishto niam dsasvyrshi ...ostava samo bolkata...snoshti plakah ciala nosht...az silniat,myjyt...no ne mi puka nima ne moga da zaplacha za tova che se shustvam prazen i sam i veche vsichko mi e bezsmilenno..."
Все пак бяхте прави, че ще се почуствам ужасно...
според мен докато сте били "заедно" повече си мислила за края отколкото за настоящето и това те е мълечо докато сега всичко е приключило...и се чувстваш някакси по свободна
да,имала см връзка от разстояние аз съм в пловдив той беше от стара загора и се виждахме само пред събота и неделя бяхме заедно година и нещо с прекъсвания но все пак никога не съм се чувствала по-добре по-сигурна и обичана в живота си..![]()
in defense of our dreams...
Историята продължава! Вчера се видяхме в Пловдив и първоначално ми беше някакво адски криво и абе много кофти ми беше... После поговорихме и той ме пита аз какво искам и коагто му казах, че не искам тази вълшебна приказка в която живеех да свършва той реши, че не е необходимо да се разделяме. Защото наистина по-добре да не се виждаме 2 или 3 седмици отколкото никога повече. И сега се чуствам още по-влюбена и от преди, чуствам се прекрасно!
Много се радвам за теб!
Бъдете силни и опитайте да запазите връзката си! Хубаво е,че чувствата все още ги има и от двете страни.
Без трудности не може...
Просто имайте търпение и дръжте един на друг!
ПП- Моят човек не успя да ги запази тези чувства и ми е много болно...
Говорете! Ако възникне нещо,просто говорете!!!
Бъдете много щастливи!
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Накрая, като си изплачеш очите, и сълзи не ти останат.... една такава развръзка те облекчава адски много.
И аз бях така, само дето трябваше да загърбя много повече от 3 месеца. И все пак всичко се преживява. И се намира нова любов. Нови трепети. Животът е пред теб.
Пожелавам ти много усмивки занапред.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Важното е, че ти не страдаш...
Само не можах да разбера какво разбираш под това, че си го "освободила"?! Нима мислиш, че той се е чувствал като в клетка...?!
Аз никога не бих се разделила с човек, който обичам само заради разстоянието...НИКОГА!
Това все пак е твоят живот и твоето решение...щом се чувстваш добре просто вдигни глава и продължавай напред!:P
Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Опс...не бях видяла, че има продължение...Браво на вас бе хора!Продължавайте в същия дух и се обичайте все така силно и за напред!!!
=D>