Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte

Еми изповядвай исляма....Ама с мисъл....пфффффф....Казваш каквото ти изнася и гледаш да се измъкнеш.....кво ми се правиш да духовен гуру...
А за свастиката не говори...Не знаеш....Сигурно си мислиш, че произхожда от кръста....
Казвам ти кое е вярното в случая. А ти пък от кога се интересуваш от окултни символи?
Какви окулни символи....?
Ако е за свастиката....Еми това е истински символ...А не кръста....Противня...Иииииии ииииииииииисус дори е бил закован на маслина( не, не плода неймлес), ако не е било маслина кръста не е бил като знак + а като Х....Нали си виждал(самнява ме, от това колко си заслепен(не буквално)) как на кръста отдоло има една не перпендикулярна, а по така напречна....Абе дано се сетиш(бхах нааааали)...
Кръста е най-истинския символ, защото символизира най-истинското духовно усъвършенстване. Няма по-важно и истинско от това.
Човек ти си кукла от панаир....Навита да казва нещо, несъзнателно(еее не че попринцип има съзнание) и пише едно и също....
Кръста не значи почти нищо....Свастиката е един(ако не най) изпвлнен с значения и е олицетворение на всичко добро(според човешката гледна точка).....Малко земи прочети....Па тогава ме критикувай...