- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да се чувствам самотна?!...
Здравейте на всички
Немога да нарека положението си проблем, но се чувствам малко странно и ми се искаше да чуя някое мнение различно от това на приятелите ми.
Не съм имала връзка може би вече близо 2 години.Не че съм била в бездействие разбира се, но всичко свършва с началните емоции или с неангажиращ секс.. До скоро имах моменти в които се чувствах тъпо и самотно, мислех си, че съм влюбена, постояно мечтаех за нещо сериозно с тогавашния ми сексуален партниор.Но сега всичко приключи.Аз пак съм сама, но се чувствам добре.. дали съм свикнала със самотата или нея просто я няма...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Аз мисля, че търсиш нещо различно. Иска ти се да си лудо влюбена, но връзката да не е основана само на секс. Може би не обръщаш внимание на това, а ти се иска ...![]()
яла, яла моме![]()
Хм... според мен си си добре така.Щом не се чувстваш самотна, значи около теб има други готини хора, които просто не те оставят да се чувстваш такава.Радвай им се, а другото ще стане от само себе си.Както ти беше писала в предната тема "Остави се на течението".Какъв по-добър съвет можеш да си дадеш?
![]()
![]()
![]()
![]()
+1...Намери си хоби... ..не прави грешката като много хорада се хванат с някой само и само да не са сами... ..пък и да си нямаш приятел си има предимства..Първоначално написано от Желязна Девица
Абе,всичко зависи от гледната точка..![]()
Първоначално написано от kombarka
Търсиш едно,а друго намираш...Искаш нещо сериозно,тогава се остави на самотек...Не мисли толкова за това,когато трябва ще се случи.
Спри да търсиш някой просто ей така,колкото да не си сама...
Аэ мисля,че трябва да оценяваш моментите\етапите от своя живот,когато се чувстваш добре и иэпштваш спокойствие.Щом се чувстваш добре-това е важното.Няма эначение какво те эаобикаля при положение,че ти се чувстваш добре.Нямаш връэка,и какво?Това не е единственото,което може да те прави щастлива.По мое мнение поне.Но поэнавам човек,който едва ли не открива смисъла на своя живот във връэката си,която да подчертая,не съществува все още,а е само в мечтите му.Давам тоэи пример,эащото эа мен,эа моите раэбирания,това е доста глупаво.Става дума эа човек,който не желае да се раэвива,да подреди живота си и т.н,докато не намери човек,с който да има "сериоэна връэка".Живей живота си,радвай се на това,което имаш,эанимавай се с това,което ти доставя радост,раэвивай се в посоките,които ти харесват и не мисли эа това дали си самотна или не.Дори да си,явно не ти е натежало.Когато ти натежи,ще усетиш и няма да се чудиш дали самотата я има или не,а просто ще я усещаш и ще энаеш,че е там. : )
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Самото заглавие на темата ти говори, че си много объркана. "Трябва ли да се чувствам..."
Миличка, ти сама избираш как да се чувстваш, в чувствата няма трябва, или не трябва. Чувстваш това, което ти е на душата.
Това, че не си имала сериозна връзка от 2 години е добре за теб, защото си си починала. Това, че си имала краткотрайни връзки и неангажиращ секс, също е добре за теб, защото в една връзка началото е много хубаво, но в повечето случаи нещата се развалят след време, т.е. ти си изпитала само хубавата част. А секса, какво по-хубаво от него.
Според мен просто трябва да се наслаждаваш на свободата си и на емоциите, които могат да ти донесат тези кратки авантюри. А след време ще срещнеш истинска любов, с която ще се оправиш много по-лесно, ако имаш опит
Успех![]()
започни връзката си с нещо по-различно от секс... направи така че да стигне по-далеч.. Секса не винаги е последната степен.. ето че при теб явно е сред 1вите... Изчакай докато не изпиташ нещо по- различно от желание за интимни отношения със следващия си партньор... Това нещо идва от вътре ... И ... никой не свиква със Самотата .. това сами си го втълпяваме, но винаги има едно липсващо парченце... Научи се да обичаш по-различен начин ако ме разбираш... Дано някой успее да те накара да направиш всичко това... Успех от мен
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
tova e normalno sama si i ti e samotno,a az imam vruzka i pak se chuvstvam samotna![]()