.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Hybrid View

Град
    София
    Точно това е най-трудното.. изчакай още малко, времето ще затвърди мнението ти или ще те разколебае. Ако засега мислиш, че няма да се получи , по-добре още не го прави. Всъщност ако когато се видите дойде някакъв удобен момент за разговор повдигни въпроса- нищо не губиш.

Благодаря за съвета, firegirlll !

Вярвай ми, че ако трявба да избирам между това да бъдем приятели (добри) или ... сещаш се, разбира се, че бих избрал да бъдем приятели. Просто нямаш си представа колко добър човек е... и само като се сетя как ме гледа и един вид се грижи за мен (ако мога да го нарека така). Направо неговият образ е постоянно в мен, и както казах в 1-вия си пост от темата просто съм овлядян от него и много се радвам, че е точно от него. Вярвайте ми всичко бих дал... Боже, как ли звуча от срани? Понякога се питам толкова ли е много това, което искам... силно приятелство, доверие... много съм несигурен! Боже...
    Както и да е... много добър съвет на firegirlll - да почакам още малко и после ?! - После може би ще действам. Толкова притеснен незнам от кога не съм бил - Може би, никога!
    И още веднъж, благодаря на всички за помощта ви и за съветите - това означава много за мен, макар и да е само интернактивно. Ще се радвам да продължим дискусията, вярвайте ми така се чувствам по силен

Град
    София
    Пак заповядай! Радвам се, че си се вслушал в това, което те посъветвах. Хубаво е, че си готов да пренабрегнеш чувствата си само и само да запазиш приятелския контакт с момчето, зряла постъпка.
    Реши какво ще правиш и после сподели развръзката, ако не можем да ти помогнем, то моралната подкрепа винаги е от полза

Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    Хубаво е, че си готов да пренабрегнеш чувствата си само и само да запазиш приятелския контакт с момчето, зряла постъпка.
    Просто няма да успея да преживея второто, което казах, точно за това ще се подсигуря пътя, както се казва. И ако съм сигурен, че ще вървя и няма да падна, ще действам, ако не... ако не ще се смиря и ще се моля времето и Бог да са на моя страна.

Град
    В сърцето му!
    Според мен не си гей, ти си ЖЕНА

Град
    Саламанка,Испания
    Човече,заинтересован съм,надявам се,че този твой приятел ще те разбере истински,и ще получиш това което искаш.Казвай,ако има развитие
    Reality is wrong,dreams are for real.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си