.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    ми като бях на 4 и попаднах на научнопопулярно филмче за "пчеличките" и други там подомни, като го изгледах и нали нещо не бях схвана и мама ми обясни всииииичко

Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват ....
    -Како от каде идват бебетата?
    -Мии.. начи един батко си купува дъвка и я давче давче после я дава на каката и хоп бебе ...
    -Ахам.. Како може ли дъвка?
    -Заповядай ....
    -Отивам до комшията да си направим бебе
    тва беше добро...в интерес на истината и аз не бях питал наще от де идват бебетата ама ми бе6е инт да разбера какво мислите вие...обаче се сещам че бях питал сестра ми
    -Како как се казва женската пишка
    -Като порастнеш ще разбереш

Град
    ВаРнАаАа
    Никога не съм ги питала Те ме оставиха сама да разбера..та разбрах си Вече съм сигурна,че щъркела,който е донесъл мен на вратата на наще се е казвал Гошко Щъркелов!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Никога не съм ги питала, брат ми и братовчедите ми ми обясниха от къде идват бебетата.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

na men mi vrachiha edna kniga i i kazaha razberi sama

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от mims-vd
    ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи и никой не ми е обеснявал как идат а вече си знам
    + и аз така
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Аааа аз късно разбрах в 9 клас , от госпожата по Психология и Логика , която ни обесни , че бебетата идват от бащите , който толкова са обичали нашата мама , че са я изпълнили с обич и от тази прелята обич в мама сме се създали ние + това сме излязли от 3-тата дупка ,която е специално за такива поводи ,,, ПФффф пълен психопад , спукахме се от смях , добре , че беше така добра да ни разкаже нейната история

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

мен ме е донесъл брата на щъркела .... щръкналия
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от WinHater
    И аз знаех че щъркела не ме е донесъл, родил съм се 4,250 ... би било жестокощ към нищо не подозиращото животно да му закачат някакво свинче на клюна...
    иначе... и аз съм научил с течение на времето... не съм ги питал... май

Птица бе, птица! Не животно
    Аз не помня да съм питала, както каза някой по нагоре, знаех че е нещо "нередно" и съм си разбрала сама Помня брат ми беше питал мама " Кфо е секс" А мама ей така ->

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,не съм питала.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    Цитирай Първоначално написано от mims-vd
    ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи и никой не ми е обеснявал как идат а вече си знам
    +1

+1

ми мен са ми казвали като малка че са ме нарисували и съм се появила :P

Град
    гр. Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Аааа аз късно разбрах в 9 клас , от госпожата по Психология и Логика , която ни обесни , че бебетата идват от бащите , който толкова са обичали нашата мама , че са я изпълнили с обич и от тази прелята обич в мама сме се създали ние + това сме излязли от 3-тата дупка ,която е специално за такива поводи ,,, ПФффф пълен психопад , спукахме се от смях , добре , че беше така добра да ни разкаже нейната история
    В 9 клас ли си разбрала откъде идват бебетата?
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Когато попитах как съм се пръкнала на белия свят ми обясниха, че майка ми ме е намерила в зелето. Не ми стана много хубаво, щото преди това една по-голяма моя братовчедка ми беше обяснявала разни неща за обичта между майка ми и баща ми и как от тая обич съм се появила аз, звучеше много хубаво. А после ми рзбиха представите с някакаво кално зеле.
    Един приятел си мислеше, че децата се появяват от компоти. Нямаше никаква идея как става това, но беше убеден, че така става. И до ден днешен си спомням за него, когато си отварям компот от кайсии.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не си спомням да съм питала,с времето разбрах
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз си имах своя теория.

Влюбваш се, целуваш се с обекта на желанията си и след 9 месеца раждаш бебе (което излиза пред анала)...

Голям фен Аватара на akinom
    мне . аз не съм ги питала , но когато е дошъл момента ми го обясниха много павилно :Д :P

Град
    Хасково
    не съм питал в бабине като бях на 6 намерих една енциклопедия и казах: тате татее прочети ми (щото на 6 неможех да си чета) и той: не не аз се разревах и той ми обясни сичко
    ... no comment ...

ми питала съм и никога не са ми казвали "Ми щъркела ги донася", всичко ми се обеснява

Ооо питала съм и мама ми каза, че храната се събира в корема и така става бебето И аз съм се радвала, че съм от храна

Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват ....
    -Како от каде идват бебетата?
    -Мии.. начи един батко си купува дъвка и я давче давче после я дава на каката и хоп бебе ...
    -Ахам.. Како може ли дъвка?
    -Заповядай ....
    -Отивам до комшията да си направим бебе

Град
    Sofia
    Иванчо се прибира злобен от училище, хвърля учебника по биология на масата и казва на родителите се:
    - Съблечете се и легнете на леглото и почвайте веднага да ми показвате, как точно ме е донесъл щъркелът!

Град
    Wonderland
    Обясниха микато бях на 3-4,не са ми говорили за щъркели и пчелички,ами за яйцеклетки и сперматозоиди,знаех какво е пенис и вагина .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си