- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как идват бебетата
ми като бях на 4 и попаднах на научнопопулярно филмче за "пчеличките" и други там подомни, като го изгледах и нали нещо не бях схвана и мама ми обясни всииииичко![]()
Първоначално написано от manichka_14
![]()
тва беше добро...в интерес на истината и аз не бях питал наще от де идват бебетата ама ми бе6е инт да разбера какво мислите вие...обаче се сещам че бях питал сестра ми
-Како как се казва женската пишка
-Като порастнеш ще разбереш
![]()
![]()
Никога не съм ги питалаТе ме оставиха сама да разбера..та разбрах си
Вече съм сигурна,че щъркела,който е донесъл мен на вратата на наще се е казвал Гошко Щъркелов!
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Никога не съм ги питала, брат ми и братовчедите ми ми обясниха от къде идват бебетата.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
na men mi vrachiha edna kniga i i kazaha razberi sama![]()
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от mims-vd
и аз така
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аааа аз късно разбрахв 9 клас , от госпожата по Психология и Логика , която ни обесни , че бебетата идват от бащите , който толкова са обичали нашата мама , че са я изпълнили с обич и от тази прелята обич в мама сме се създали ние + това сме излязли от 3-тата дупка ,която е специално за такива поводи ,,, ПФффф пълен психопад , спукахме се от смях , добре , че беше така добра да ни разкаже нейната история
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
мен ме е донесъл брата на щъркела .... щръкналия![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
щъркела ме е донесъл
![]()
Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
+1
ми мен са ми казвали като малка че са ме нарисували и съм се появила![]()
:P
В 9 клас ли си разбрала откъде идват бебетата?Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Когато попитах как съм се пръкнала на белия свят ми обясниха, че майка ми ме е намерила в зелето. Не ми стана много хубаво, щото преди това една по-голяма моя братовчедка ми беше обяснявала разни неща за обичта между майка ми и баща ми и как от тая обич съм се появила аз, звучеше много хубаво. А после ми рзбиха представите с някакаво кално зеле.
Един приятел си мислеше, че децата се появяват от компоти. Нямаше никаква идея как става това, но беше убеден, че така става. И до ден днешен си спомням за него, когато си отварям компот от кайсии.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Не си спомням да съм питала,с времето разбрах![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз си имах своя теория.
Влюбваш се, целуваш се с обекта на желанията си и след 9 месеца раждаш бебе (което излиза пред анала)...
мне . аз не съм ги питала , но когато е дошъл момента ми го обясниха много павилно :Д:P
не съм питал в бабине като бях на 6 намерих една енциклопедия и казах: тате татее прочети ми (щото на 6 неможех да си чета) и той: не неаз се разревах и той ми обясни сичко
![]()
... no comment ...
ми питала съм и никога не са ми казвали "Ми щъркела ги донася", всичко ми се обеснява![]()
Ооо питала съми мама ми каза, че храната се събира в корема и така става бебето
![]()
И аз съм се радвала, че съм от храна
![]()
![]()
![]()
Иванчо се прибира злобен от училище, хвърля учебника по биология на масата и казва на родителите се:
- Съблечете се и легнете на леглото и почвайте веднага да ми показвате, как точно ме е донесъл щъркелът!
Обясниха микато бях на 3-4,не са ми говорили за щъркели и пчелички,ами за яйцеклетки и сперматозоиди,знаех какво е пенис и вагина .