- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко е полезна бирата
Колко мислите че е полезна бирата и само бирата? Напишете защо сте на това мнение.
Аз мисля че повече помага отколкото вреди, щото четох че има важни минерални соли в нея и самия алкохол помага за кръвното и хипертонията.
...но и вреди на мозъка.Затова не прекалявайте,умерените количества са по-полезни!VHack
МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2008 5:23 pm Заглавие: ...
Аз мисля че повече помага отколкото вреди, щото четох че има важни минерални соли в нея и самия алкохол помага за кръвното и хипертонията.
много!![]()
полезна по всички показатели.
Не е вярно аз пия като смок и съм с ебати острия ум и откакто съм се пропил много помняПървоначално написано от Football Manager
![]()
Значи обичам да се тровя.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Само деградира![]()
Глупости![]()
От бира не се дебелее, подува се корема доколкото се подува и от всичко друго газирано. Дебелее се от нещата, които се консумират с бирата
The only thing i fear is running out of beer![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
въздух бира и расизъм
здрав и бодър организъм
fuck off red pigs
Хората са го казали,че който пие бира не умира..![]()
![]()
Не пия алкохол , Чат пат на празници само , .. спортист съм![]()
тук вече си дойдохме на думата.БИРАТА!!!От нея немога да се откажаБИРА , БОЙ И ЦСКА !!!
Гласувал съм за МНОГО щот на мен лично ми помага
![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
+1Първоначално написано от merediana
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
birata ne e polezna za sportisti no e nai-vajnata chast doprinesla za edno priqtno nastroenie
Не ме харесваш?!?Ако искаш ме мрази...само че не ми пречи (*)