.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Беше ужасно!!!

От няколко месеца следя форума и сега, когато наистина имам нужда от помощ, реших да напиша и аз 1 тема. Случиха ми се всички злини в един ден
    Днес с гаджето ми правихме секс, но по средата някъде, чуваме потропване на вратата и естествено скачаме веднага. Той по някаква случайност успя да си вдигне панталона (не го беше свалял,само го беше смъкнал), но аз нямаше как да си събера дрехите и едва успях да дръпна чаршафа пред себе си. Мама влезе и стана голям, наистина голям скандал Знам, че съм тъпа да спя с момче вкъщи като наще са в съседната стая, ама няма къде другаде... Като за капак, мен цикъла ми си зкъсняваше от около 5 дена и мислех да си правя тест днес... Е направих го и е положителен Не знаете колко ми е гадно и колко ме е страх Направо съм в шок Не знам как ще говоря с наще след днешното изпълнение, мама е бясна Адски ме е страх Защо трябваше всичко да се обърква в 1 ден Не знам какво да правя
    Lydite ne6ta se sly4vat na lydite hora...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ще е по-лесно защото ситуациите са свързани... майка ти така или иначе вече е убедена, че правиш секс, а 100% 1вото н ещо което ще си помисли е това.. предполагам ти неискаш да родиш.. докато е още бясна и кажи, знам, че е адски трудно, сигурна съм, но тя е единствения човек който може да ти помогне, а така или иначе ще разбере.Оправдай се с нея, че когато ви е прекъснала той е свършил несъзнателно... но при всички случаи говори с нея- колкото и да ти е трудно знаеш, че друг изход няма... успех!!!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Не знам какво да ти кажа.. Искрено ти съчуствам
    ..Why can't I be innocent..

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ако не е ебавка... Мога да ти дам някакви съвети.
    Първо, на колко години си? Ако си 17-18 годишна, просто изчакай на майка ти да й мине яда, мисля, че за около седмица е достатъчна. За това време вече ще е приела, че правиш секс. Направи си поне още един тест, купи си някакъв скъп и по-качествен. Ако пак е положителен иди на гинеколог да потвърди или отрече окончателно бременността. Ако решиш да направиш аборт и нямаш пълнолетие или пък с приятелят ти нямате достатъчно средства трябва да кажеш на майка си. Но първо поговори с него, може да уредите нещо с неговите родители, ако са по-разбрани хора.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

lele nz kvo da ti kaja kato za na4alo 6e e dobre da se uspkoi6 i vij ot dobrata strana novo suzdanie ama ti na kolko si? su6nos za6to go pravi6?

Съчусвам ти но най добре кажи на маика си и си вземи 2ри тест на мен ми се е случвало (закъснява ми 2 седмици) но следващите 2 бяха отрицателни и се успокоих и на другия ден ми дойде

като за начало ти предлагам да си направиш още един тест за да си напълно сигурна,че си бременна и тогава да говориш с вашите,защото предполагам си наясно,че тези тестове не сас 100% сигурни.Но задължително трябва да кажеш на майка си защото само тя е тази която може да ти помогне.Може да ти се кара, може дори да те набие и ще бъде в правото си,защото щом си достатъчно голяма,за да правиш секс,би трябвало и да знаеш как да се пазиш.Но както и да е.в този момент единствено тя може да ти помогне,така че говори с нея и по спокойно.Колкото и да се паникьосваш нищо не можеш да промениш.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    lele nz kvo da ti kaja kato za na4alo 6e e dobre da se uspkoi6 i vij ot dobrata strana novo suzdanie ama ti na kolko si? su6nos za6to go pravi6?
    На 15 съм. Правя го с момче, с което излизаме от около половин година. А за аборта трябва ли родителско съгласие?

Дааа кофти положение. Ама сте много странни. Вместо да се радвате, че ще ставате майки, приемате бременността като най-голямото зло и сте готови да направите аборт (който си е законно убийство). Ми внимавайте повече...
    Amantes amentes

Дааа кофти положение. Ама сте много странни. Вместо да се радвате, че ще ставате майки, приемате бременността като най-голямото зло и сте готови да направите аборт (който си е законно убийство). Ми внимавайте повече...
    Amantes amentes

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ami mn kofti trupka ako si na 15 ama moge6 da napravi6 nezakonen abort koito e okolo 4oo lv i maika ti ne trqbva da prisustva i sledovatelno nqma da razbere no mislq 4e po dobriq variant e da i kage6 vse pak ti e maika 6te te razbere

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Абе тя е на 15,още е дете,а ти искаш да става майка.Какъв живот може да осигури на това дете??Тя още не е завършила училище,няма образование,не може да работи....Според мен е по-добре да направи аборт,защото не е готова да се грижи за детето си!И друг път се пазете!!!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от 7y7yry7k@
    Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    На 15 съм. Правя го с момче, с което излизаме от около половин година. А за аборта трябва ли родителско съгласие?
    еми кажи и веднага най-добре... Къф е тоя тъпак бе ти си само на 15...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Абе тя е на 15,още е дете,а ти искаш да става майка.Какъв живот може да осигури на това дете??Тя още не е завършила училище,няма образование,не може да работи....Според мен е по-добре да направи аборт,защото не е готова да се грижи за детето си!И друг път се пазете!!!
    Ама ние се пазим Никога не сме го правили без презерватив!! И в повечето (да не кажа всички) случаи е с Durex extra safe

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ама ние се пазим Никога не сме го правили без презерватив!! И в повечето (да не кажа всички) случаи е с Durex extra safe
    mila,belqta vinagi ima kak da stane.znam,4e v momenta ti se iska da ne si jiva,no trqbva da ponesete otgovornostta za deistviqta si.nqma da komentiram kolko e glupavo da pravi6 sex,dokato roditelite ti sa v dr stq.pone ste se pazili redovno.nai-otgovorno ot tvoq strana 6te e da govori6 s maika si direktno i zaedno da re6ite kakvo 6te pravite.sled kato si golqma da pravi6 sex,si dostatu4no golqma i da se spravi6 sus situaciqta.maika ti 6te e bqsna i rrazo4arovana,no 6te te podkrepi-za tova ti e maika.pomislete za eventualen abort,ne mislq,4e ideqta da rodi6 i otgleda6 dete na 15 e priemliva,a 6to se otnasq do opciqtq da go rodi6 i dade6 v dom-100% sum za aborta v tazi situaciq,no ne i da zareje6 deteto v siropitali6te.strah ne strah-govori s maika ti-tq 6te ti pomogne nai-adekvatno.USpeh mili4ka.imai smelost!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ъъ... За кондом не сте ли чували бе хора....

Толкова ли няма къде да намерите къде да се е*ете ами в вас.При полужение ,че вашите са в другата стая...

Просто оставам без думи след тази тема....
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Ъъ... За кондом не сте ли чували бе хора....

Толкова ли няма къде да намерите къде да се е*ете ами в вас.При полужение ,че вашите са в другата стая...

Просто оставам без думи след тази тема....
    momi4eto kaza,4e VINAGi sa go pravili s prezervativ.kato q kritikuva6,nqma da i pomogne6!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    v sasednata staq tva mi se stryva kato ebavka.sori ako ne e aama..............
    vij sq 6tom e bilo s prezervativ zna4i 6ti dodi.prosto ot pritesnenie moje da ti zak1snqva
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Amantes amentes

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    tva kolko puti 6te go pusne6???kak spored teb da se radva na ideqta da stane maika na 15???

hottie
    Guest
    Направи още един тест. На една приятелка първите 2 теста и бяха положителни, но третия - отрицателен. Оказа се, че е било фалшива тревога и не беше бременна.
    Или най-добре направо на гинеколог и си поговори хубаво с него и му задай всякакви въпроси.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз пък въобще не ти съчувствам за разлика от други юзъри, нека детето да ти обица на ухото, на 15 секс ще ми прави .

щом е с durex...направи още 1 тест...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Абе ти луд ли си!!!?? Кво ще го правя тва бебе на 15!!? Попринцип приятелят ми е сериозен и би останал с мен, но на 15 какъв живот ще дам на 1 дете !!?? То очевидно сама със себе си не мога да се оправя, кво остава за 1 мъничак живот По-добре аборт, ама наистина не знам как, боли ли, трябва ли родителско съгласие...

родителско съгласие трябва.Нещо повече-майка ти трябва да те придружава.Но като за начало направи си още един тест, а да си сигурна или още по-добре-отиди на гинеколог.И ако въпреки мерките наистина си бременна, аборта според мен е най-правилното решение защото на 15 не би могла да осигуриш нормален живот на детето си.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си