.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Skype от мобилния?

Zdravejte.Razbarh,che moga da izpolzvam skype ot mobilniq si telefon,no ne sum na qsno dali se plashta neshto.Dali nqkoj ot vas znae?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Преди ползването на интернет през мобилния телефон беше 6 стотинки на минута.

То все още е, но ако интернета е през GPRS се начислява по изразходените мегабайти, а не по времето.

Зависи с какъв телфон си.
    Трябва да имаш или JAVA поддръжка или операционна система на телефона за да си инсталираш чат клиента.

Ако имаш безжичен интернет на телефона (Wi-Fi) и си намериш точка за остъп - чатенето ти минава по безжичния безплатен интернет и дори, може разговори по скайп да проведеш, ако имаш добър и-нет за в момента.

Ако не - GPRS трафика се тарифира на мегабайт. За М-тел 1 мб е 2.40 лв.

Едно влизане и излизане ти изразходва поне 100-200 килобайта (зависи колко абоната имаш) А самото чатене не отнема кой знае колко..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

взимаш си Wi-FIкарта и си готов

Град
    Пловдив
    Да аз като не ходя на училище някой съученици като са в междучасие ми пишат от телефоните си

Зависи как се снабдяваш с интернета... Ако прихващаш безжичен, както примерно аз с моят N95, си е безплатно... всичко. :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си