- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Проблема е следния. Приятелката ми не ми обраща внимание, постояно учи пребере се и почне и така до 8 слетова кажи уморена съм. Само в петак и събота се виждаме в неделя пак учи на мен зе ми писва това. А от давна сме заедно . И от когато почна учебната годинастана така . Какво да правя ?
Kaji i che iskash da se vijdate po-chesto , a ako tq pochne da gi ovurta znachi prechinata nqma da e samo tova , che e zapochnala ychebnata godina .
И аз уча супер много, защото ще кандидатствам тая година.Ако й е важно ученето специално тази година-разбери я, ако не добре си помисли дали няма нещо нередно.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
да ще кандидаства ама аз и казах а тя просто се разриваи каза че нямала възможност и че майкаи я претискала
да учи.
Да ама аз така не може да издържам![]()
ami shtom shte kandidatsva , razberi q ... , a shtom ne izdurjash i obqsni i q zareji. Drygiq variant e da si traesh
Ахх, напълно те разбирам.Тоест за теб не съм сигурна, но знам как е на приятелката ти.Ами какво да ти кажа, на нея ще й е мн мн мн гадно ако се разделите заради това.Знам, че е трудно, но пък я си помисли, като мине тая година или като дойде някоя ваканция колко ще си ви е прекрасно.Мисля, че трябва да го превъзмогнеш това, че не се виждате мн често, ако държиш на нея.Просто я разбери и се постави на нейно място.Нямам думи с които да ти обясня, колко ще е гадно, глупаво, нелепо ако се разделите защото тя следва желанията си и иска да се развива.Просто трябва да се примириш!Любовта не е само рози и шампанско..
П.П:Не й поставяй избора "мен или ученето", защото мисля, че изгориш.
П.П.П.:Ако мислиш, че няма смисъл да си "губиш времето", по-добре приключвай с нея.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ходим вече година и половина обичам я страшно многои аз не знам кво да правя чудасе
се пак тя ми е първата любов
namerisva mi na 3 4ovek apuk i sega moje da ima kontrolni neshto tui onui i naisinta da e zaeta ne se znae
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Простичко е решението.Зарежи я.
НЕ я зарязвай!Ходите от година и половина, а едно учене не можеш да преживееш..Тя на колко е на 13 или на 18?Ако е на 13 ти е доста рискована работата, но ако е на 18 би трябвало да има мозък в главата вече..
1- научи се да пишешПървоначално написано от jjjjjj6363
2- единственото миришещо нещо си ти
ПТ: Ако държиш на нея, ще направиш компромис... Иначе й доказваш, че си адския боклук...
Ам на 13 е малка е аз сам на 16 и съм в гимназия но винаги намирам намирам време за нея а тя неможе и се дразняиначе не изглежда че е на 13
страшно съм отчаян вече
А и друго минавало ми е през ума за 3 ти човек
Трети човек.Абе ей, момичето си скъсва задника от учене за да си уреди живота, а ти за трети човек мислиш
.Виж сега, предполагам си наясно, че нито тя ще ти е последната, нито ти на нея.Пък и ако я приемат вероятността да се запознае с мн нови хора е доста голяма, следователно и вероятността да те смени е мн голяма.Все пак до тогава има доста време, но пък част от него е нулево (т.е. че няма да се виждате) и всичко малко се обезсмисля.Помисли си дали си заслужава.Според мен не.Все пак ако имаш мн силни чувства останете заедно, но по закона на Мърфи, всичко м/у вас ще приключи точно когато на нея й свърши учебната година.Помисли си добре кой за теб е по-добрия вариант.
Може пък да е ученолюбиво и амбициозно момичето ...
Няма какво да направиш, само провери да не би да си има още някой, но се съмнявам, просто някои хора наистина искат да преуспеят в живота, а не да си броят жълтите стотинки или да се женят не по любов, а заради парите ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ako naistina q obichash,shte q podkrepqsh v jelanieto i da bude nai dobrata,qvno za neq ucheneto e vajno![]()
обичам я ама то нятагя по 5 6 дена дане я виждам
Благодаря че ми отделихте време за моя проблем![]()
Ам ще си остана с нея се пак виждам че я мъчи това кат загатна за това тя просто се разривава и казва че няма въжможност майкаи я притискало и реве че не се виждамеа кат сме заедно толкова сладко си прекарваме че нямам думи. Ам благодаря ви за мненията ви
![]()
Чакай, чакай!Тя е на 13 и ходите от година и половина![]()
![]()
![]()
Ще замълча..
Ако я обичаш както казваш, ще се наложи да приемеш факта, че тя просто иска да учи (което си е супер), или майка и я притиска. Във втория случай вината не е нейна.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!