.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

има ли истинска любов?

наистина много се чуда дали има истинска любов и как да я различа от овличането?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Има истинска любов, но не винаги ;]. Имам в предвид, че не всеки я среща.И ако я намериш, ще я познаеш, повярвай ми ;]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Мисля,че има такава.Когато срещнеш един човек всеки път казваш,че той ще е последният.Влюбен си до полуда,а после разбираш,че можеш да обичаш не само един път.Истинската любов е мечта за всеки човек.Кой не иска да се чувства обичан и желан?Ако е писано ще се влюбваш много пъти,но пак няма да откриеш човека за теб.А може и първият,да бъде и последният.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

da,ima istinska lubov i chovek mnogo chesto q gubi

Има,да.Но това не означава,че задължително трябва да я намериш в тази възраст.А и когато се влюбваш винаги си мислиш,че е истинска любов,но понякога след раздялата осъзнаваш,че въобще не сте си подхождали и виждаш нещата по различен начин...
    Но все пак вярвам,че в един момент човек наистина намера своята половинка.

Град
    Непостоянно
    аее...бах кухите теми дет измисляте ..
    не няма.
    защо ?
    защо ли ?

защото
    така
    .!.

Град
    Пловдив
    и аз наистина се чудя дали ще се появи някой, който може да работи с ТЪРСАЧКАТА

ДА!

това,че обаче някои не сме я намерили след поредното разочарование,не значи нищо.сигурна съм,че 98% от негативните коментари по темата,са от хора,които са били прецаквани...

ДА според мен има истинска любов Въпреки че съм наранявана от човека когото обичам мисля че има истинска любов
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Не всяка любов е истинска...точно както ти каза повечето пъти е увличане...всъщност всеки път си мислим, че сме намерили истинската любов, но не сме сигурни...с всеки следващ е по-хубаво и по-хубаво...,но когато намериш наистина истинската любов...ще почувстваш нещо повече от това подкосяване на краката и пърхане на пеперуди в корема..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami da spored mene ima no oo6e sum mlada
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Любов е много относително нещо.Истинска любов в твойта глава са от филмите => съществуват само там и в приказките и легендите. За всеки е различно истинската любов,защото колкото и да не вярваш всички сме различни,уникални сами по себе си.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    и аз наистина се чудя дали ще се появи някой, който може да работи с ТЪРСАЧКАТА
    Жалко, но факт. Нищо, то повторението е майка на знанието (и баща на затъпяването...)

Моето мнение е че няма, но то сигурно се дължи на факта че наблюдавам любовта от малко по-друг ъгъл (био-химия)
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

при всеки е различно,защото всеки човек е различен.Едни вярват че я има ,а други не защото са вече наранени...разберете че при всеки е различно....

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Има истинска любов, но не винаги ;]. Имам в предвид, че не всеки я среща.И ако я намериш, ще я познаеш, повярвай ми ;]
    \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си