.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Мевду другото от оралнич секс се отслабва в лице, мани майтап..
    Надеждите ми умряха тогава... ще пропусна !
    Защо, бе? Хващай една краставица или банан и ще отслабнете!

Мега фен Аватара на mynichka
    и аз имам бузи
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    и аз имам бузи
    ami otslabni?
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

И моето лице е кръгло и само да кача 2-3 кг и веднага там си проличава,и някоя като ми каже,че имам бузки и много се дразня
    Обаче и като отслабвам първо в там отслабвам.Няма начин обаче да отслабнеш само на едно място,за съжаление се смъква от всякъде...иначе и аз бих искала на някой места да сваля,а на други да кача малко,ама не става.Особено пък за лицето

Ima 1 izpitan na4in,az bqh bolen i 6-7 dena bqh na edna takava procedura..

Malko e stranno i ne moga da go obqsna tuka,koito se interesuva,skype - hashohasho1
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    Ima 1 izpitan na4in,az bqh bolen i 6-7 dena bqh na edna takava procedura..

Malko e stranno i ne moga da go obqsna tuka,koito se interesuva,skype - hashohasho1
    тука не мойш да го обесниш ама по скайп ще можеш??? :Д
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Аз наистина акто почнах сериозна диета от бузки направих скули

Специално само за лице незнам , но знам че като имаш режим на хранене ( а не всеки ден е панаир , да се тъпчем като луди ) и имаш физическа астивност , а не само мързелуване ще отслабнеш навсякаде т.е и в лице Бай дъ уей от стола до автобуса не е физическа активнаст . Успех
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ами аз например бях в болница и смъкнах доста килца ама още си ги има тея бузища уааа кажете нещо как се маха това нещо
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен Аватара на akinom
    Neka zakuskata ti bude 4ai, a prez ost. vreme qj kolkoto iska6 plodove i zelen4uci. Ne se ot4aivai kato v na4aloto nqma efekt, postepenno buzkite 6te namaleqt.A kato dobavim i sport ( nai dobriq variant e bqganeto ili fitnes ) vs. 6te e prosto idealno.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на akinom
    iii BTW predi vreme otslabnah s 8kg kato hodeh pe6a vseki den po 2-3h za 1 mesec. Tova mi se otrazi i na liceto, i na figurana, taka 4e samo sporta opravq ne6tata ( i da kajem + po - gorniq rejim. )
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Neka zakuskata ti bude 4ai, a prez ost. vreme qj kolkoto iska6 plodove i zelen4uci. Ne se ot4aivai kato v na4aloto nqma efekt, postepenno buzkite 6te namaleqt.A kato dobavim i sport ( nai dobriq variant e bqganeto ili fitnes ) vs. 6te e prosto idealno.
    Много хубаво на чай , плодове и зеленчуци ама няма да си доставя нужните на организма и витамини и минерали . Може да ядеж не тлъсто месо , ядки , мляко 0 , 1 % ама малко и на често . 5 - 6 хранения трябва да имаш на ден ( така се засилва метаболизма ) . Закуската е задължителна .
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    И аз имам бузи и с това кръгло лице изглеждам като дечко... Но пък това си има и хубави страни, изглеждаш по-млада, а това ще си е истински плюс след... двайсетина години...
    хаххаха
    аз мисля че е точно обратно.
    ако си с кръгло лице.. с годините (след 20г) като напълнееш ще ти е още по кръгло,и ще изглеждаш дебала
    да не говорим че ще се появят и бръчки
    Уф колко си проста...хората с по-кръгло лице и по-мазна кожа имат много по-малко бръчки.Но само това е +са...на мен не ми харесват кръглите лица с бузи,но аз съм с овално.

Има едно нещо наречено тренировки.. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си