.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Не знам

Не знам

Почти на 15 съм и вчера направих нещо спонтанно...
    с приятеля ми,който е с 2 год по голям
    бяхме излезнали и се целувахме и аз на шега го хванах за...
    питах го дали му харесва той каза да и аз продължих...
    докато се усетя той ми обесняваше как да го държа и след още малко време вече му го пипах през боксерките... като се усетих какво правя го питах дали осъзнава какво правиме... Той каза да и че е хубаво и ме целуна и продължих докато се усетя вече той трепереше така да се каже близо до края и не можех да спра... той свърши и така... Беше много хубаво но незнам дали е редно... Обичам когато му доставям удоволствие от от 4 месеца сме заедно и се обичаме и се чудех дали следващия път да му направя орална любов... Много обичам когато е щастлив ... и се пак нз ...

моля без обиди искам съвет

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ami napravi mu samo ako misli6 4e i na tebe 6te ti haresa a ne samo zaradi negovoto udovolstvie

Ем направи го щаслив! К`во лошо има в оралната любов?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    направи му на чувега да умре от кеф...само да знаеш че може да не е перфектно...ше го питаш кое как иначе си направо мечта...хората си увещават техните момичета с месеци а ти самичка...няма лошо действай
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от fasta4e_f
    +1
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Ами какво лошо има в това да го направиш

Въпреки,че аз 1во правих секс и след това орална,което лично за мен ми се вижда по-добре.

Но трябва да си сигурна,че го искаш,а не само да слушаш какво ти казват хората във форума
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

На него му е кеф а на теб

Съдейки по темите, които пускаш, си малка за подобни неща. Рано ти е. Не си сигурна, а и явно малко ти куца културата, информацията. Нормално е да се опипвате - както той теб, така и ти него. По-разумно би било да изчакаш още малко, защото след месец-два сигурно ще пуснеш тема със заглавие "Правих секс с презерватив, бременна ли съм".

Мега фен Аватара на Rofl4e
    хаха мии баси въпроса да му направя ли ..?Това си е лично твое решение и едва ли ако вс ти кажем направи му и не ти харесва на теб ще му правиш мисли...!!!Важното е на вас да ви е хубаво

на него може да му харесват много неща,а ти си тази която ги правиш така че се замисли и ти какво ще чувстваш

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    хаха мии баси въпроса да му направя ли ..?Това си е лично твое решение и едва ли ако вс ти кажем направи му и не ти харесва на теб ще му правиш мисли...!!!Важното е на вас да ви е хубаво
    +1

Град
    Саламанка,Испания
    Ако не си убедена - недей Може да сбъркаш от притеснение,или да се случи нещо,изчакай докато станеш напълно готова
    Reality is wrong,dreams are for real.

Няма лошо.
    Като искаш - действай
    Ти си човека, дето ще прецени какво иска
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Бъди сигурна,че той ще е доволен.НЯма да збъркаш ако го направиш.Зависи дали ти го искаш и дали ще ти е приятно.Не го прави само заради него.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Съдейки по темите, които пускаш, си малка за подобни неща. Рано ти е. Не си сигурна, а и явно малко ти куца културата, информацията. Нормално е да се опипвате - както той теб, така и ти него. По-разумно би било да изчакаш още малко, защото след месец-два сигурно ще пуснеш тема със заглавие "Правих секс с презерватив, бременна ли съм".
    пф..боже..презерватив..кви са тес екстри по темата..малка си ,но щом изявяваш желание тука никой не може да ти каже направи го или не го прави

Cruel Intentions

Вероятно ще се поддадеш, защото да - възбужда явно и теб, и него. Има нещо което ти харесва.
    Ама си задаваш въпрос.
    Един вид това се явява като нещо неправилно, въпреки че сигурно ви е хубаво и на двамата.
    Замисли се защо има и нотка на съмнение в тебе.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита знае ,че не бих се съгласила.
    1 съвет
    Не избързвай

Голям фен Аватара на skuck
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита знае ,че не бих се съгласила.
    1 съвет
    Не избързвай

горкия ти приятел...от годинааа... няма начин той ходи при друга баси!

а Момиче...ти си решаваш... ако го обичаш и ги искаш що пък не... един път се живее !
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от fasta4e_f

Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

chokolate_girl написа:
    1 съвет
    Не избързвай

не познаваш никой от двама ни и не знаеш как стоят нещата така ,че различни хора-различни взаимоотношения.това че на мен не ми харесва,не значи че и авторката трябва да ме слуша.Това си е моето лично мнение по въпроса.

Голям фен Аватара на skuck
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl

--------------------------------------------------------------------------------

chokolate_girl написа:
    1 съвет
    Не избързвай

не познаваш никой от двама ни и не знаеш как стоят нещата така ,че различни хора-различни взаимоотношения.това че на мен не ми харесва,не значи че и авторката трябва да ме слуша.Това си е моето лично мнение по въпроса.
    Оп аймсорриии!права си!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Направила си едно момче щастливо
    Ако му направиш орална любов пък , т'фа за него ще е върха на сладоледа ^^

chokolate_girl написа:

chokolate_girl написа:
    1 съвет
    Не избързвай

Оп аймсорриии!права си!

няма проблем!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Внимание!!!
    Ако ще го правиш някъде да е на закрито и с шанс да се появи човек 0% ама 0 не 1...щото ко се стреснеш може да му вкараш някое зъбче и той по рефлекс да ти ги избие
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    Направила си едно момче щастливо
    Ако му направиш орална любов пък , т'фа за него ще е върха на сладоледа ^^
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си