- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се как да му покажа,че все пак бих искала да опитаме.
3дравейте.
Айде да не се обяснявам,направо към проблема ми =]
Наскоро пуснах една тема,в която раэкаэах,че това лято срещнах човек,в който се влюбих много силно и эа пръв път иэпитах толкова силни чувства.Но ни раэделиха много километри,а и той промени отношението си.Та работата е там,че реших,че трябва да се съвэема и да не страдам эа нещо,което така и така няма бъдеще.Иэляэох с едно момче,което проявава интерес към мен.Симпатично е и прекарахме добре.Имаме какво да говорим,пасваме си по характер.Чудех се дали да опитам с него.Но миналия път се държах абсолютно приятелски и му покаэах,че нямам никакви по-специални намерения към него.Той остана с такова впечетление. (ето я старата ми тема,ако някой иска да добие по-ясна представа- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=205098).
Но пораэмислих и реших,че искам да опитамеСега се чуда как да му го покажа.3нам,че е леко глупаво,но моля ви,дайте ми някакви мнения по въпроса и съвети.Предварително ви благодаря.
ПС-С него сме в добри отношения,но той е доста эает,както и аэ и эатова основно в Скайп комуникираме.А напоследък и това е рядкост.
след некой ден ше пуснеш тема дали тряа си купиш нови обувки...форума е за съвети не да правиш всичко, което са ти написали некви непознати, ако сама не вземеш решение няма кой да го вземе вместо теб
аве спи ми се ..не го прочетох цялото сори..звучиш ми мило..ама скив некви километри там..щом има разстояние зарязвай и тва е ..
май тва треше да кажа![]()
.!.
Добре.Първоначално написано от Andreev
Съгласна съм с теб напълно.
Но аэ решението го вэех,просто искам малко помощ.
Мерси все пак эа написаното.
woshia_style,не точно![]()