- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъжка прическа
хм трудно за обясняване , моя снимка ще постна по натам за да имате на представа какъв вид ми е косата . Много леко къдрава когато е по-дълга
търся си Фешън прическа ... някаква подобна на тези на емо-тата но по по-тийн стил , тоест Тук стърчи там стърчи на другата страна
търсих в гугъл 1-2 дена по 1-2 часа на ден и просто Няма такива каквито искам , ако някой от вас момчета има такава да си постне снимката
грубо казано това е , утре ще ъплоудна моята снимка
I wake up in the morning and I piss excellence.
http://thumbnail026.mylivepage.com/c...5B1%5D.jpg.jpg
ииилии пък с тва http://biskvitka.net/uploads/posts/t...airdos_016.jpg
няма как да не те забележат![]()
Суетата.Моят любим грях.
сега... педалко или не, мен ме кефи да се подържам и да изглежам добре. А това с мъжка или не, са типични изказвания на хора, които не полагат много усилия за външния си вид.
Както и да е :]
всичко зависи от косата... ето на снимките съм аз.
може да си харесаш нещо ама е много играчка, дори на някои от снимките един приятел ми прави прическите... мн е луд
исползвахме преса, вакса черна на тафт, лак за коса тафт (черен) [/i][/b]
Raise your fist!
акъни Емовци ... Ходете нормално подстригани ! ( късо )
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
smeshkovci
най-мразеният да се разкара с подържаното си пъпчасало лице, а жажи отново цепи мрака!![]()
[quote="Dessynka"]http://thumbnail026.mylivepage.com/chunk26/501506/530/small_man_hairdress_color05%5B1%5D.jpg.jpg
^ точно такава , аз също я намерих
вижте снимките на моята коса от по-долния пост
Ти шо не постнеш снимка бе красавецо, да те видим 'военно' подстриган... селска пръчкаПървоначално написано от W.P.W.W.
Raise your fist!
остави си косата по дълга и експериментирай... ама внимавай
че тук има много КЪСИ мозъци, за които това е педалско...
просто лудница, емо ще ме искарат и ще си праскам вените![]()
Raise your fist!
разбирасе .. доста е дълга цял месец не съм се подстригвал , правя си я на гребен и отзад да стърчине ме устройва искам нещо по ... моделизирано
ай пак не постна... да не си комплексиран нещо?Първоначално написано от W.P.W.W.
Нито съм ти казал нещо , ти веднага почна... такива кат тебе да ходят да се лекуват, и да се бръснат ест.![]()
Raise your fist!
добре добре... майка ти те е научила да псуваш, мен сигурно ще ме научи да се лакирвам ( ако я видя скоро )
сега кажи къв ти е проблема и тфа е.
Raise your fist!
Млъкни и се скрий някъде педалче мръсно.Първоначално написано от MostHated
Как може да мразиш 2та си бащи е?!Първоначално написано от W.P.W.W.
![]()
утиЪм дЪ сЪ криЪ мЕтЪлити Дъ нИ мъ БиъТ![]()
стига де момчета... ;( расплакахте ме ... а аз толкова държа на това, какво мислите за мен, при положение, че всички ме познавате от 15 години
Raise your fist!
Я бегай да си режеж вените. Вече ми призлява като видя, че се наавъдиха толкова много меки китки.Първоначално написано от MostHated
донеси ми ножчеПървоначално написано от thegmin
Raise your fist!
Можеж да позлваш бръснарското ножче с което си бръснеш краката.Първоначално написано от MostHated
и това е идея... айде аз отивам си ги клъцна и да плача малко
Raise your fist!
айде бягай, бягай, че мама и тати ще ти се карат, че си останал след Сънчо буден.
като замина кого ще обиждате ?
Raise your fist!
Абе на теб не ти ли казаха да си лягаш преди 10 мин. Я беж да те няма, че ще те пляскат по дупето...
[quote="japixloops"]ще трябва да почакаш,ако искаш такава прическа има още много да ти расте коса,но иначе тая наистина е хубаваПървоначално написано от Dessynka
![]()
Суетата.Моят любим грях.
аз също получихПървоначално написано от Кръчмонавт
затапи ме до края на живота ми
красотата била проклятие, но да не се тревожа - аз не съм прокълнат
безмълвен съм, ще си стоя в ъгъла на форума до края на дните!