- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- o.0 смях...
Винаги ми е било хипер смешно когато зубъри се свалят
![]()
![]()
при вас в класа има ли такива неща вече
как реагирате като ги видите (аз избухвам в смях и се прая че някоя фр е казала нещо смешно за да не ги засегна)
аве изобщо хем са им тъпи лафовете ( щото се пак са зубъри де
) хем ии те имат право на гаджета ама ми е хипер хипер смешно
![]()
![]()
айде comment
![]()
Ние май нямаме такиз индивиди![]()
Пфф и така наречените зубари са хора и щом искат да си се свалят, си се свалят. Чесно казано до сега не съм виждала да го правят, но ако видя нз как ще реагирам, сугурно както като видя обикновено момче и момиче, т.е. ще ми е безразлично![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ти сигурно си пълна с лафове като лайно с витамини...Първоначално написано от s3xy...
Raise your fist!
Първоначално написано от mir4eto_93
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от MostHated
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ми да хора са и т.н. ама е ебати забавното братчемн са тъпи поне наще индивиди ии просто не моем сички да не се хилим само като ги чуем
момичето вика на момчето "аа ще ти духам" той вика " аа не аз на теб "
![]()
![]()
ии ебати сякаш... уф мн е смешно особено ако се разлигавят и те
![]()
Деца...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
да, наистина...s3xy... ти на колко години си... изглежда ми доста глупаво да се присмиваш на такива работи.... А иа ко е някой зубар първо нямаше да посмее да те сваля и да ти каже камо ли че той ще ти духа ...И ми се струва че за да използваш думата зубар си наясно какво значи... И ако хората които те "свалят" са такива то те нямаше наиситна да имат смелост да си признаят какво искат и какво изпитват....
a ti za kva se mislish ?
populqrnata ku**ka na u4ili6teto li ?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
уф моля те слава богу не свалят менПървоначално написано от loveme123
( боже опази бих се гръмнала
) свалят се двама зубъра помежду си ии е ебати картинката просто, сиг наистина звучи гадно така като го казвам ама ебати смеха е около тях
![]()
не, както вече отбелязах целия клас се смеем не само аз, мислиш че сички сме к***и защото някфи си там са ебати смешната картинка? пфф има смисъл...Първоначално написано от justme__
za vas tova e sme6no.... za drug ne6to novo i intriguva6toПървоначално написано от s3xy...
![]()
![]()
ае като гледам темата е за lock вече
ve4e?!Първоначално написано от s3xy...
![]()
айде... който го избиха комплексите веднага се ядоса...
![]()
ne mojesh da qdosash nikoi
ti si po sme6na i tupa otkolkoto tvare6ta i dosadna
a tova s kompleksite ve4e ne e interesno
kaji mi ne6to po taka![]()
![]()
^ сигурна съм че и ти ще измисиш. пък и щом толкова смешна и тъпа защо си правиш труда да пишеш?както и да е, дайте да не се псуваме в тема, ако чааак толкова не ти понасям пиши ЛС
![]()
ne izlizam ot ku6ti
az sum prekaleno kompleksirana i nepopulqrna
taka dee.. sku4no mi e![]()
![]()
^ ок, сори, няма как да те познавам ии незнам каква си, просто наиистина не разбирам защо правиш такъв проблем от една тема :] най-вероятно си известна и т.н. и имаш мн фр ама защо толква навътре го приемаш? без лоши чувства![]()
kakto kazah ni6to ne sum priela navutre
tova koeto az bih se opitala da ti obqsnq ti edva li 6te razberesh![]()
![]()
И аз не разбрах кое е толкова смешното...явно целия клас сте зле
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Точно и ясно!Първоначално написано от BаllFace
П.С. Това което каза, че ако някой "зубър" те сваля ше се гръмнеш беше страшно ограничено и детинско мнение..! Няма да пояснявам защо.. не е за вас готините![]()