.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: SEX

SEX

KOLKO nai-rono se proqvqvat sintomite na spin sled poloviq akt i kakvi sa te ?
    pitam 6tot edin fr mai se samnqva v ne6to ;(
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да иде да си направи изследвания направо ,кво лежи на тва дали симптоми има.. като се съмнява в първата болница да иде..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    София ;dd
    Разграничават се три стадия на HIV инфекцията:

* първият стадий на инфекцията - първична инфекция или остър HIV синдром - се развива в рамките на няколко седмици след заразяването с вируса HIV, характеризира се с оплаквания, подобни на тези на грипа или инфекциозната мононуклеоза и обикновено преминава за няколко седмици.
    * стадий на безсимптомна инфекция (т.е. инфекцията с HIV е налице и вирусът прогресивно унищожава своите "клетки-мишени", но заразеният няма оплаквания, тъй като все още имунната система се справя с микороорганизмите, които се намират в околната среда и нормално ежедневно ни атакуват), който продължава средно 8 до 10 години.
    * третият стадий настъпва, когато имунната (защитната) система е потисната до такава степен, че се развиват най-различни инфекции и усложнения със съответните оплаквания (симптоми). Именно този стадий се нарича СПИН (Синдром на Придобитата Имунна Недостатъчност). Симптомите (оплакванията) на болните се причиняват от усложненията на СПИН, които включват една или повече "необичайни" инфекции (за хора с нормална имунна система) или ракови болести, тежка загуба на тегло и снижаване на интелекта (нарича се деменция).

СПИН е открит като заболяване за пръв път през 1981 год. в Ню Йорк и в днешни дни вече се говори за СПИН-епидемия. СПИН всъщност е най-напредналият стадий на инфекцията с HIV.

"Болен от СПИН" означава заразен с HIV-вируса, в кръвта на който се откриват по-малко от 200 CD4 T-лимфоцити на микролитър и който страда от едно или повече от 26 определени състояния. Повечето от тези състояния са опортюнистични инфекции, причинени от бактерии, вируси, гъби, паразити и други микроорганизми. Опортюнистичните инфекции могат да засегнат всеки орган, срещат се често при болните от СПИН и същевременно почти не се наблюдават при здрави хора (с нормална имунна система). При болните от СПИН опортюнистичните инфекции са често изключително тежки и животозастрашаващи.

най-добре да иде сега,и без това цели 6 месеца ще стои в неведение...
    защото са нужни 6 месеца за да се разбере до колкото знам

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да отиде сега, тези тестове са напълно анонимни.

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Май, че са по-малко ...
    A.D.I.D.A.S.

Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 3:30 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

chokolate_girl написа:

Май, че са по-малко ...

мм...нз не съм мн сигурна но знам че трябва доста време...

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Да отиде сега, тези тестове са напълно анонимни.
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    най-добре е да си направи тест,не да чака
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Най-добре да си направи тестове колкото се може по-рано,а не да чака

hottie
    Guest
    След около 6 месеца. Същото важи и за теста. Най-добре е да се напвати 6 месеца след поетия риск. Може и по-рано, но резултата няма да е сигурен на 100%.

ми

незнам :

о6те преди да си го изкараш у гъзо ше усетиш
    parolata mi e mangoGGG

Град
    Hidden Village of Konoha
    По-горе казаха - 6 месеца.
    А иначе има тестове, които ти показват резултата 1 минута след тестването (правила съм си такъв), но ако си направи сега едва ли ще отчете евентуалното заразяване, защото е много скоро.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си