.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Детска работа...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало така да засегна половинката или било то някой бивш.Колкото и да са ме наранявали не бих казала"ти си кръгла 0 в леглото".

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Бой.
    +1
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Град
    Пловдив

Град
    Сливница
    амии нарочно никоха не бих го засегнала обаче като сме се карали предполагам че се е случвало обаче никога не съм си поставяла тази цел да му смъквам самочувствието

Град
    people`s wet dreams
    Ще си тръгна и бих й показал че съм обратното , само че с друга.

и аз влизам към групата на избухливите - бием се ,караме се, викаме си, обиждаме се и т.н. това е едната част от връзката ни - другата е разбирателсвто, хармония, спокойствия, щастие... от всичко има много си харесвам връзката, която вече е на 2 години и половина динамика това е думата,която най-точно описва връзката ни

И мойта връзка е една такава шантава. Когато се караме е супер интересно, напъваме се кой ще измисли по-оригинален начин да обиди другия. Той съвсем леко повишава тон, говори малко по-бързо, но сравнително спокойно все пак. Аз крещя, щото си падам по драматизациите. Обаче при него гадното е, че в един момент не може да си сдържи усмивката и или ме ядосва още повече, или почваме да се смеем и двамата. Иначе сме си казвали всичко, но най-вече такива неща, които единият не мисли, но казва, защото другият си ги мисли. Абе, гадничко си е и вкарва във филма доста. Обаче още с първата усмивка споменът за тях изчезва. Но това сме ние и само с него бих могла да си устройвам такива скандалчета, защото е забавно. Иначе преди това не съм търсила съзнателно обида, нито пък ще го правя, ако съм с някой друг. Да, по принцип е много тъпо и долно. Ако нещо не ти харесва, не го изстрелваш, когато се карате, а говориш за това спокойно с половинката си.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Никога не бих го засегнала, нито пък обидила.Не бих казала нещо невярно само за да смъкна самочувствието му!НИКОГА!

Град
    в мазето ;dd
    не бих искала да го засягам никога и за нищо както и не съм го правила до сега

Голям фен
    Тръгвам си мълчешком и с вдигната глава.Не ми е в стила да обиждам хората,на които държа.А ако го направя после винаги съжалявам.Имам странната дарба да улучвам най-болните места на хората,затова гледам да си замълчавам...После съжалявам за казаното в момент на нервна слабост и понякога губя повече,отколкото печеля.Губя п риятел,гадже,близък,а печеля една минута удоволствие от собствената си мерзост.Не си заслужава.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Детска работа...
    Мхм!

Определено се старая да не го правя. Случвало ми се е няколко пъти и после е страшно неприятно и за двете страни. На мен са ми казвали неща, от които адски боли, а когато са от човека, който обичаш и с който си боли в пъти повече. Такива неща не се забравят и после дори и да се сдобрите винаги се сещаш. В гнева си хората правят и казват неща, които иначе не биха казали никога. Искам открити отношения, но основани на цивилизовано отношение, не на варваски изблици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си