Не, не са втора ръка хора. Но ще дам пример друг. Родителите на мъжа са среднисти, а моите-висшисти. Разликата е очевидна дори в 1 обикновен разговор. Не ги обиждам или принизявам. Винаги ще ги уважавам, че са създали това момче. Но нивото на разговорите, дребните неща от ежедневието им, дори и приятелският разговор ми подсказват, че в много отношения са далеч от средата, в която съм свикнала. Да не говорим, че са в различни сфери и те реално в къщи си говорят обикновени неща. У дома като се съберем се говори за счетоводство(най-вече), икономика, образование. Показателен е случаят, когато като се събрахме след Държавния ми изпит с гаджето и това на кака ми(също счетоводен кадър), завързахме едночасов разговор и спор как се осчетоводява 1 статия.......Всеки с аргументите си, с мнението си, от своята си гледна точка......това в семейство на среднисти не съм го виждала.....Просто разговорите им са твърде......ежедневни.
И все пак ако някой е по-образован, нека това да е мъжът. не, че не искам да има умни жени. Просто не искам да има комплексирани мъже.