Niakoitam, за мое щастие родителите ми за рамките на града печелят добре и за това смятам, че за моята среда съм над средното ниво. Аз работя не толкова заради парите, а за удоволствие. Вземам чисто 350 лв и мога да ти кажа, че за наемен труд на ЖЕНА в града това е доста. Вече казах, че мъжете могат да си намерят скъпоплатена работа, но да вложат в нея повече визически възможности. Мъжът е имал месеци, в които докарва 3 пъти повече от мен от редене на ламинат...Но тези професии са до време, съсипват ти здравето (имаше доста проблеми от цикленето, въпреки че работи с маска и се отказа от него, въпреки че има пари там). Може би изказването ми звучи крайно, но за мен думите имаха за задача да поддържат в него амбицията за образование. Горда съм с него-работи и учи 2 специалности и това ми показва, че е упорит човек, на който може да разчитам. Колкото до собствания бизнес-без инвестиция това няма как да стане, а в днешно време се чудя кой 23 годишен има достатъчно средвства, за да ги инвестира в бизнес. Винаги тези млади бизнесмени ги свързвам с богат татко, който им е дал някой лев да започнат нещо. За нещастие татко ми имаше пари да купи апартамент на сестра ми, но не и за мен, и аз трябва да живея на квартира с мъжа си, да се издържаме сами и изобщо не виждам с какви пари можем да инвестираме в нещо.......Но поне след години трудът ни ще е в графата високо квалифицеран, което ще ни носи повече доход, престиж и самоуважение.....