С това мнение съм вече по-съгласен.
Обаче човек не трябва да става роб на парите НИКОГА.
И нетрябва да се държи надменно с другите хора ако ще той да е и Бил Гейтс,а пред него да стои някакъв просяк,който се храни от кофите.
И още по важно:Човек никога не трябва да забравя от къде е тръгнал и да не забравя корените си и за къде е тръгнал.
Аз ако ще и на нивото на най-големият богаташ да стигна,ако ще и в най-луксозното жилище да живея и да карам най-скъпата кола(това последното няма да стане поради разни причини),няма да забравя кой е моят град и с кои хора съм общувал.А не като наши родни"звезди",които ги е срам да кажат къде са се родили.И аз мога да кажа че съм от София ама несъм.На 30тина километра от София съм.
Не като тая Люси от No Angels.
Имаше се за голямата звезда като е отишла на евровизия.Парадираше че живеела в Германия,дори всичките и от групата казаха че ще гласуват за българската песен,тя като не иска вместо да си затрае каза"Не аз няма да гласувам за България.Като остана на последно място ред сълзи ред сополи и много обичала България и гражданите и пък даже се беше наметнала и с българското знаме.

Като във "Криворазбраната цивилизация".Била "францушка" българите били прости,а после айде помагайте аз съм се заблудила.
Така че амбицията си е нещо много хубаво,но гледай в амбицията си да не забравиш откъде си тръгнала,защото тогава става много лошо и някога горчиво може да съжаляваш за това.