krem4eto, развитие без образование не можело... и като си вишистка и работиш за 350 лв. заплата какво? Парите които получаваш са смешни при положение, че си от "умните" хора. Даваха се доста примери и искам и аз да дам. Бащата има бизнес вади добри пари поне 10 пъти на 350 лв на месец, само той знае как го е направил и как все още го прави, но никой не му е помогнал, когато е започнал. Няма ни висше ни нищо. Просто мозъкът му работи и това си е. Когато става въпрос за работа е сериозен, когато е с приятели е душата на компанията. Това че има даскали с по 3-4 висши и работят от 10-20 години на 400 лв заплата мисля, че е на лице какво имат в главата от тези дипломи. Твърдо съм зад висшето, и че то е едно от най-важните неща, към които всеки млад човек трябва да се стреми, но не стига само то и определено няма нищо общо с любовта. Ако твоят приятел е глупак и с 5 висши няма да поумнее, ако не е не му трябват, винаги ще намери начин, макар че винаги по-добрият избор е да има. А ти.. ако си си хабила времето да учиш за да станеш учителка по информатика работеща на 350 лв. заплата, просто ще трябва да ти кажа, че си наивна, и не ми говори, че си харесваш работата...една сервитьорка в ресторант, нощен клуб, и ако щеш кафене вади повече от тебе и то доста. Търси начини имай мечти,цели, но търси развитие и полза от висшото. Дано си опитала да разбереш ненапълно изразената ми мисъл просто такова нещо не е трудно описуемо по форумите.