Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Не ги дискриминирам. Просто сред хората, с които дружа, няма такъв, който да не е завършил или да не следва в момента.....Пак го казвам-до среда си е. Нямам нищо против да дружа със среднист, но просто като се замисля от хората между 20 и 30, които познавам, няма такъв. Какво да направя аз?
Явно затова разсъждаваш така.Аз пък съм разговарял както със среднисти,така и с висшисти.Мога да ти кажа че няма особена разлика.И ти трябва да разговаряш не само с висшисти,а и със среднисти.Не се изолирай в един висшистки кръг.Айде няма да те карам да общуваш с такива с основно образование и без.Та както казах общувал съм и с висшисти и със среднисти.Имам някои интереси,който доста хора може да не ги разбират или съм се притеснявал да говоря за тях...и пред среднисти и пред висшисти.Бил съм във един компютърен курс и със среднисти и с висшисти.Начален беше,ама аз просто исках да си имам тапия.Имаше там няколко висшисти.Една около една година по-голяма от теб и две,които бяха по възрастни от майка ми.И какво от това?Понеже бяхме най-навътре в материала аз и момичето помагахме на другите да разберат материала.Могли сме помагали сме.Не съжалявам.Аз среднистът показвах на висшистки.Представяш ли си?С тия двете жени не съм си общувал много,защото имаше голяма разклика в ггодините.Но с момичето съм си нобщувал,ходили сме си заедно и сме общували на различни теми,включително и за образованието.Събирали сме се и групата на младежите.Имали сме разговори,закачки,бъзици и всичко,което се сетиш.Не се личеше някаква особена граница.Всички бяхме хора там и си говорехме на различни теми.Иначе попринцип различни теми,които не допадат на другият винаги има,ама тях ги има и при еднаквите по образование хора..Така че не се изолирай умишлено или не в тоя кръг от висшисти.Поразходи се малко сред простолюдието от среднисти.Поговори стях без да ги гледаш от високо разбира се,защото резултати ще са пагубни за теб и се осъзнай че има много общи теми на които може да си говориш и със нас.Има ги всякакви.Ама както има черни овце сред стрреднистите така има и сред висшистите само където вторите се прикриват повече от първите.