- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
Момичета,знаете какво е усещането когато момче ви каже "напълняла си".. е,днеска ми го каза гаджетодразнел се че пия много и не спортувам..попринцип не съм дебела,170 см-55-6 кг,ама все едно ми бръкна отзад като ми го каза това
е скарахме се,че ми намира кусури все .. от много време сме заедно,обаче такива неща ме влудяват .. или например "ебати гадния панталон" също беше израз който ме вбесява..какво е вашето мнение,как да постъпвам занапред ?
Абе мацке как може да му се вързваш на глупостите,като слушам изобщо не си дебела,какво разбира той под дебели да дойде в нашия клас да му покажа една моя съученичка после знаеш ли как ще те обичаНаистина са гадни шегите и е кофти да ги чуеш от гаджето,но прави си сметка тогава колко му пука за мнението ти
![]()
![]()
![]()
Често бих му забила поне 2 шамара
Виж го ти тъпанар! Не е ли чувал, че ако кажеш това на момиче, едва ли не и бъркаш през ... до гръкляна
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако гадже ми го каже, ще го изгледам тъпо. Някак си тези изцепки не ме впечатляват.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ха!Като не те харесва да не те гледа!Не се променяй заради момче,важното е ти да се харесваш,а той като намира за какво да се заяде, да си намери някоя ,,перфектна '' дето я няма!Едва ли той е идеален,няма такива хора![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
съгласна съм с предното мнение
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да Живее Женската Солидарност.
Поговорете си или се правете на малки деца.Той е дебел,той не е дебел,а бе келеши тоя е умреел как вика Бабата от Шоуто на Слави .![]()
Ако не разбере от дума 2 шамара и кои е от къде е
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и кво ме ебе че някой ти е казал че си дебела,може и да си оО
Еми не му харесва нещо и ти го казва..
Ти какво искаш само да те гали с перце и да ти казва всичко, което искаш да чуеш? Да не му харесва нещо, но да ти казва обратното, за да ти направи готиното...
Няма логика![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Auch, ot tova prednoto mnenie i men me zabolq...
A kolkoto do izcepkata mu do teleslojenieto ti... s dve dumi - prostak. Kakvo drugo da ti kaja?!
Veche si e tvoi problem kak shte go priemesh, dali shte napravish neshto za da mu haresash ili shte si dyrjish na svoieto - demek shte si ostanesh kakvato si... Sama si izbirash, pone po moe razbirane. Kakto horskoto mnenie za men ne me stiga, taka i za nikoi ne bih se zahvanala za dieti, samo i samo da mu se haresam...
В женското сърце винаги има място за още един.
Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама - Конфуций
Емиии аз лично, когато мъжагината ми изтъкне някакъв мой недостатък (без значение дали външност или характер) просто му показвам колко е голяма опасността да ме загуби, защото има много други момчета, които биха се радвали дори на дадения мой недостатък и той си сяда на гъза. В крайна сметка може да сме много мили и всичко останало, но чак такива компромиси... не мисля!
Съгласна съм с miloto_girl-4e за тези неща. Като има нещо, което не му харесва да го казва.Това вече, че твоят човек не знае как да ти го каже е друг проблем.![]()
Ауууууууууууууууууууууууу ууууууууууууууу,чудо голямоооооооо
[size=7][b][u]fosse cos
Споко и моя така каза и сега като отслабнах каза,че съм анорексичка![]()
Не му се връзвай.Отмини това като шега,защото вие момичетата понякога много се връзвате на тея неща и има:"Ох колко съм дебела как трябва да отслабна".Има си пълни момичета,на който обаче изобщо не им пука.Едно момиче така преди:"Ех колко съм дебела леле,сега съм 47 кила трябва да стана 42".Да ти кажа тия 47 кила си и отиваха перфекно даже беше и малко слабичка.Не се заблуждавайте,защото все пак анорексията е много по-често явление при жените отколкото при мъжете и тя е на психологична основа.За тоя ръст,тия килограми са си екстра.Вярно че съм момче ама ти ме изкара някакъв егати и дебелият.Аз съм около 172-173 см и съм около 65 кг.Бил съм и 55(не по-моя воля) и 70(напълно по-моя воля,въпреки че ме подбъзикваха малко роднините че съм опънал шкембето).Такаче да ти влиза през едното ухо и да ти излиза през другото.Дори и аз съм бил свидетел,когато преди някои съученик(особено от по-разговорливите,който не искат да се получава тишина)каже на няоя съученичка:Леле колко си дебела.Ти какво ядеш бе",ама това разбира се е да се запълни времето макар че от време навреме са го приемали насериозно.Аз затова такива бъзици не правя.Предпочитам да кажа две думи на кръст за един час ама да ги кажа на място осмислени преди това.А не така да си говоря всякакви простотии,които съм измислил на момента и след това да има обидени и да съм виновен после.Все пак не съм от тия хора,които могат да замажат положението все едно нищо не е било.Виждал съм го лично с очите си многократно.![]()
леки забележки може. но не и груби
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
А дали не иска да ти намекне за това ? ...Първоначално написано от kvosekiorish
![]()
Начи ако на мене някой ми каже така, му шибвам един и да си ебе майката!
Животът е адът описан в Библията!
Много сте зле, 4естно![]()
Поне ти го е казал директно - дразни го или не му харесва, но така ти дава възможност да направиш нещо по въпроса. Какво се възмущаваш толкова - сигурно си напълняла наистина, щом го е забелязал. Хвани се в ръце и отслабни - никой не му е приятно мацката до него да не се поддържа.
По-добре ли щеше да е ако един прекрасен ден дойде и ти каже - "Виж се ква си дебела, не те харесвам пове4е и не искам да съм с теб". Без предупреждения, без нищо...
![]()
Робинята на Quench
Я вземете се стегнете....
Човека си е направил шега, вие правите 3та световна...
Макар, че като гледам как разсъждаваш намали наистина пиенето.
Вие все ни намирате косурите, а ние само да се обадим и веднага на ел. стола!
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от savoy
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами постъпва тъпо!Може да не му харесва панталона примерно маа да си трае щото на тебе ти харесва !
![]()
Ами не знам дали е правилния начин ама и ти му изкарай някои косур, ама може да се скарате така че просто му обясни че тея думи те нараняват и може ми ще се спре за напред !
![]()
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Първоначално написано от haterkata
хахаха таа та закопа чичи
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE