- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как???
Как да съобщя на родителите си, че пуша?![]()
SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG
На 15
SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG
Кажи им мамо, тате имам да ви казвам нещо и предпочитам да го разберете от мен, отколкото от някой друг.
[а ако и те пушат може по някакъв начин да се оправдаеш]
Fighting for nothing is what you're born for.
spored men trqa da ima kaje6 kogato sa v dobro nastroenie i trqa gi podgotvi6 malko...az su6to pu6a i roditelite mi sa pu6a4i oba4e pri men polojeniety e malko po razli4no poneje sum na po4ti 15 i na6te sami razbraha 4e pu6a
+9123897123912793812739Първоначално написано от merediana
На 15 пушиш, едва ли ще го приемат добре. Вярно, че по-добре да го разберат от тебе ама се замисли как ще реагират. Най-добре спри да пушиш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А така кажи им когато са в добро настроние.Та да им го развалишПървоначално написано от love_ivety_
![]()
Когато говоря не приказвам.
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
i az sam na su6toto mnenie ako ne vnimavai .. i uspex
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Кажи първо на този с когото повече споделяш и повече те разбира!Родителите си споделят всичко за децата си така няма да се налага да кажеш на др родител които не те разбира толкова добре!
Еми аз като казах беше искам да ви кажа нещо,защото искам да го научитре от мен не от някой друг - пуша .. И реакцията беше еми ние не можем да те спрем даже и да ти кажем да не пушиш ти пак можеш така че по-добре че ни каза ..
Ти ги познаваш най - добре.
Как ще реагират? Ако мислиш,че ще реагират остро,не им казвай , поне докато не станеш на 17,иначе им кажи ,мамо,татко трябва да ви кажа нещо...и така.Но ,най- добре ги спри.
нз
но аз им казах че пуша трева като им метнах тревата в ръцете и им казах да ми я пазят![]()
Аз сьм на 16 и си пуша пред наште една ве4ер си оставих цигарите в един джоб на една дреха р маика ми ги намери и ме пита ко е тва и и казах цигари от тогава не ме зака4ат![]()
Ne si po lud ot men
6to pyk trqq da im kazva6 myl4i si rano ili kysno 6e razberat ma sq nqma smisal![]()
![]()
Изчакай да станеш на 17-18 и тогава им кажиОт друга страна,ако си пълнолетен може да те вкарат в затвора заради убийство при самозащита
Не знам..
спокоино в канада зависи къде се намираш с др думиПървоначално написано от BePoHuKa
ела в нас аз ще убия и после ще го кажа по новините...
Хмм..иска се много умение да покажеш колко си възмутен от това,че живея в Канада и да го вмъкнеш в тема,която НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА!Само да те питам-какъв по-точно ти е проблемът?Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Отиди при тях и им го кажи без заобикалки. Може да се зарадват че си откровен с тях![]()
ахахах + 1Първоначално написано от val_man