- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали това значи, че всичко някога се връща???
Искам да ви споделя една история.
Аз съм на 17. Когато бях на 15, разбира се, акълът ми беше доста по-различен. Бях наивна и вярвах, че няма да ме наранят.Все си намерих едни гаджета... и си вярвах, че ги обичам. Докато не се появи едно момче с почти 3 години по-голямо от мен, което наистина ми обърна всичко.
Аххх... спомням си пеперудките в стомаха, щом го видях за 1-ви път. За мое щастие той също ме беше харесал и чрез посредник ми намерил номера. И така решихме да излезем. Тръгнахме.
Бях много щастлива и усещах нещо доста по-различно от преди, някакви много силни симпатии. Постепено те прерастнаха в повече. Излизахме си, разхождахме се.. и така в продължение на месец и нещо. Тогава почнаха проблемите. Той се промени. Почна да ме лъже и разиграва. Казваше ми едно, а аз разбирах съвсем друго. Измисляше си оправдания за всяко едно нещо и все аз оставах виновната. Ту ми обръщаше внимание, ту беше охладнял към мен. Тогава разбрах какво е да се чувствам наранена...
Липсваше ми нещото, което да ме накара да се усмихна.
И така, една вечер се събрах с фр и имах уговорка и с него. Отидох, за да се изясним какво ще става с нас и той ми заяви, че няма смисъл вече да сме заедно. Очаквах го, но таях надежда, че всичко ще се оправи. Аз естествено запазих самообладание, но продължих да дълбая на едно и също място, тоест питах и питах защо? А той само се опитваше да избегне погледа ми, за да приключи разговора по-бързо. И той приключи... Тръгнах си разплакана. беше най-ужасната ми вечер. После го видях с някакво момиче, което ме накара да се почувствам като парцал. На следващия ден дойде при моята компания с друго момиче, знаейки че аз съм там и ще ме заболи. Така и стана... Болеше, и не спирах да мисля за него в продължение на месеци...
Сега вече съм на 17.И наскоро той ме потърси с молбата да се видим... Аз понеже нямах друга работа се съгласих веднага. Уговорихме се и излязохме. Аз бях различна, а той беше същият както преди. Очаквах да видя един променен човек, който вече знае какво иска, но уви. Пак същото. Започна да ме сваля и да ме хваща за ръката. Е познайте? Този път не ми пукаше за него. 2 години и нещо не са малко време. Дори ме целуна... При което аз се дръпнах и го попитах какво иска от мен? И той отвърна:искам да съм с теб. Поглеждайки го в очите, осъзнах че този път е мой ред да кажа че няма смисъл. Беше несъзнателно. Сякаш бях забравила онази вечер, когато ми разби сърцето... Просто ми дойде отвътре.
И въпреки че му казах няма смисъл, той направо започна да ми се моли.Но аз пределно ясно знаех какво искам... и това не беше той. След тази наша последна среща дори спряхме да се поздравяваме. Не знам защо. На мене ми е все тая, защото просто не ме интересува.
Просто се замислих... Дали това значи, че всичко някога се връща... и че все пак ролите винаги могат да се сменят???![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Според мен си постъпила правилно. Може би пак щеше да те нарани.
2 години са много. Разбирам примерно няколко месеца до 1 година да е ходил, ходил с някакви момичета и накрая да е осъзнал, че иска теб, ама то минали 2 години и той чак сега се сеща. Просто е някакви временно увлечение пак или просто в момента в сух период и търси нещо от преди.
Пък и може би сега си се разхубавила и станала мацка и го е жегнало отвътре му се е приискало, ама всъщност пак да си е същия.. и това го има доста често да знаеш
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
виж ми подписа
Fighting for nothing is what you're born for.
macka postupila si mnogo rpavilno evala ti praq![]()
Естествено, че всичко се връща. На мен ми се случи абсолютно същото с едната разлика, че не минаха 2 години, а към полвин... Но правилно си постъпила. Такива хора не заслужават прошка или втори шанс.![]()
Ти си хостъпила правилно. А отнтосно това дали вс се връща - не знам... Аз повече мисля, че не.
estestveno,che se vryshta vsichko ... rano ili kysno .... dori sled godini ...![]()
А бе да ти кажа не съм мн наясно със тея карми и такива работи и дали всичко се връщта или не,но направо евалата че си го отрязала =D>![]()
ЩоМ Е ЛесНо Не Е ИнТеРеСнО!! :]
И според мен всичко се връща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
pravilno si postupila,i naistina rano ili kusno vsi4ko se vru6a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Както и други казаха правилно си постъпила защото можеше да се повтори същата история както преди пък и нека и той да разбере малко или много какво ти е било онази вечер
tova ne ozna4ava 4e si4ko se vrushta ot de znaesh moje da ne e bil iskren moje da e nqmal momi4e za ve4erta
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Естествено ,, че всичко се връща ... не може да се държиш с хората като с парцали и после цял живот сичко да ти е наред.
Междодругото и според мен си постъпила правилно ... евала за ,, което!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Всичко се връща! И аз така мисля... Даже съм убедена
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Добре си направила!Разбира се,че винаги ролите могат да се разменят
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И азПървоначално написано от F@ntom4e
![]()
Да всичко се връща рано или късно...както и лъжите се разбрат рано или късно.
А на теб евалата,че си го отрязала
дам :P всичко се връща
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Напълно съгласен.Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
Браво на теб. Но живота е кофти тръпка, кармата също и сега ти ще бъдеш преебана, така, както ти си преебала него.
Въпреки твърдението, че всеки заслужава втори шанс, то може би не винаги важи. Ти сама си видяла що за човек е той, и може би най-добре знаеш какво стои зад тази маска, която използва - на добро момче. Мисля, че си постъпила правилно. Нищо не може да остане безнаказано според мен (:
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Съгласна съм с другите....Той не заслужава нищо....Ти си гледай напред и така.![]()