От тук и от много други местта останах с впечатлението че момичетата са горе долу разделени на две.Такива,които харесват лоши момчета и такива,които си падат по добри момчета.Темата може да е и за момчета,който си падат по добри момичета или по лоши момичета.

Та значи наблюдението ми е следното.Поне за момичетата има повече теми та така ми изглежда.Имам чувството че едните си падат по лоши момчета,докато не бъдат наранени от тях или не им писне отношението им.После минават към добрите момчета,след това пак към лошите и се редуват.Другите пък обратно.Харесват добрите момчета докато не им писне от грижите и вниманието им.След това минават на лоши,пак добри и т.н.
По това теоритично може да се заключи че имат еднакво виждане(не слагам всички по общ знаменател,знам че всички момичета както и всички момчета са различни)просто им се разминават мисленията,защото така в природата.И лошите и добрите момчета,и лошите и добрите момчета трябва да бъдат харесвани.Не може всички да се хвърлят на една група,а другите да бъдат пренебрегвани все пак.

Та въпросът ми ще го задам от момчешката страна,защото а съм момче.
И момчетата може да отговарят на въпроса обърнат и нагоден спрямо тях.

Та въпросът ми е:
Били ви задържало тръпката едно момче изключително дълго време даже и постоянно,ако се държи твърде противоречиво и не ви позволява да го разберете.Един ден да е доброто възпитано момче,което ви боготвори и ви разбира,а друг ден да е някакъв тъп селяндур,който изобщо не иска да ви разбере и само се заяжда с вас за най-дребните неща.Понякога за най -дребното нещо като например разговор с приятелки да ви се сърди да ви се кара и даже понякога и да ви налита на бой,а други дни да е способен даже и да ви прости например изневяра и за ваше учудване да не ви се развика,да не ви каже нищо,просто да каже че и той има някаква вина и да направи всичко възможно да ви разбере и да ви накара да се чувствате истински щастливи.И след това пак и пак и пак все така.
Били ви допаднало такова момче и били поддържало то тръпката във вас постоянно?
Има ли такива момчета според вас или всичко това е маска и роля да се задържи вниманието ви?
Може ли едно момче ако играе роля заради вас в един момент да се заблуди,да се обърка и да не знае кой от образите,които ви е показал е всъщност той?Или е всички?Има ли опасност да загуби същността си така?
Тези въпроси важат и за момчетата само на местото на момчето да сложат момиче.