- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой Как Целува Според Зодията
+1 ... чак пък да си гледам часовникаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
Първоначално написано от kombarka
Някои неща съвпаднаха.
Кхъъъъм. Че кой ли не го е страх?Представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят.
Мдам, аз за нищо не си давам зор. ^^Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.
всички момичета при мене за инспекцияи ще ви кажа коя зодия е най-добра
![]()
Da palno vqrnotelec(egocentricna)
Ммм наистина ме описахавезниии Шефът
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Тва за водолея ми хареса "леките целувки по устните не дайстват по почти никакъв начин"![]()
Има голяма доза истина
Вярно и аз съм Близнаци!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Има нещо вярноовен ..
![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
ВЯРНООООСтрелеееееец
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Но въпреки това на този знак всичко може да му бъде простено,просто защото целува прекрасно.Най-лошото е,че и той е наясно,че притежава тази природна дарба.Обожава да се целува и го прави много забавно.Тази част ми хареса!Останалото са глупости
![]()
Близнаци (нетърпеливият)
![]()
![]()
овенчевярно е всичко
![]()
Това за водолея от части е вярно, но като цяло е голяма глупост![]()
много си е вярно .. аз съм близнаци и в момента в който гаджето ми пипне възглавничките на пръстите полудявам ..Първоначално написано от ANTIHUMAN
и въпреки тва всичко е според зависи
![]()
индивидуално е.
Вярно е за Везни (Шефът)![]()
Да,така е!Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
азПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
I can't stop myself from loving you <3
... оо0о на 100% вярно за Телеца![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.