- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой Как Целува Според Зодията
не е вярно ве !!! водолей !
верну обичам да флиртувам със сичко живоама не е баш така
Fuck you bitches ;p
хмм съгласна съм за рака![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
mmm az izob6to po4ti vsi4ko e gre6no,ama takiva ne6ta nai mnogo zavisqt ot li4nostta de...Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Еми г/д ЛЪВВ![]()
sk[Y]pe:nadety_90
Възможно ли е да обичаш някой... толкова силно... толкова искрено... толкова чисто... да виждаш в него съдбата си... да виждаш в него себе си... Да си готов да пожертваш живота си... за другия. ...
Вярно е, аз съм Близнаци![]()
.. А пък 1 фр (или повече от приятел), е риби...
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от val_man
+1![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
има нещо вярно![]()
I belive in love!!! {P}
скорпи ест ... пише че съм вампир хехеххе![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Raci te sme si takiwa![]()
![]()
AZ sam rak i za dosta ne6ta sa pravi no tova za strasta ne e vqrnono za drugite ne6ta sa pravi
Козирог-до някаква степен е вярно,в повечето случаи !
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
не е вярно(телец)..само може би някои от последните неща![]()
![]()
![]()
![]()
Да за мене е вярно. Козирога мисля,ч е и за Рибите е вярно
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
някой ще ми каже ли какво пише за водолей и скорпион (неми отваря вбох нз защо)![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Donqkude si e vqrno , az sum Oven.Napred s rogata ta i se dignat krakata.
напълно вярноБлизнаци
:P
![]()
Скорпион(Вампирът) Внимавай със силата на този знак.На моменти Скорпионът страда от засилено самолюбие и чувство за притежание.Целувките му са пламенни и стастни.Поведението му е амбициозно и доминиращо.Силата му е в разнообразието.Целувките му са от романтично спокойни до експлозивно еротични.Устата,шията,тила. ..за всяка част от тялото намира подходяща ласка.Но се пази да не ти остави белези.На скорпиона му харесва да маркира територията си.Преди всичко обаче,той провокира силно сексуално желание.И знае това.Така че ако ти е партниор спомни си за това предупреждение и се подготви за сражение.СКОРПИОНЪТ ОБОЖАВА БИТКИТЕ.Първоначално написано от beti_niki
Водолей(Неверникът)
Целува добре,влага творчество и страст...Тогава какво не е наред? Водолея обича да прелита от цвят на цвят и не се притеснява да си го признае.Счита,че да опита от всичко по-малко му е от полза.За Водолея леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство.Фактът,че не отдава почти никакво внимание на обикновенните целувки означава,че не му действат нито възбуждащо,нито провокиращо.Необходим му е др терен,др части на тялото,които да го заинтригуват повече.А дали са сметкаджии?Да,способни са да си гледат часовника,дори когато целуват.Времето за тях е злато,затова не отдават на целувката подобаващата и важност.Така,че ако смяташ да го задържиш до себе си или и ти си Водолей, или си мн смел човек.
:P![]()
![]()
Лъв творецът тва съм аз!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
+1Първоначално написано от Honey:)
![]()
Ние сме това,което правим постоянно.
Затова съвършенството
не е действие,а навик.
Аристотел
za biznaci izob6to ne e vqrno![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Не е вярно според моя случай йьйьйь хахаха .
Аз съм ВЕЗНАи не угодявам на всеки както пише и се целувам само по един начин нежен , пък там на изкараха развратници
![]()
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?