Така да започна тази история от самото начало-приятелката ми ме запозна с едно момче приятел на гаджето и, от начало си писахме по скайп,и една вечер и се обадиха и и казаха, че ще идват в нашия град (те са от др близък на моя град) за да се видим и да се запознаем най сетне официално.Дойдоха ходихме на кафе, полафихме и после решиха да отидем да се поразходим до една местност наблизо.Отидохме, постояхме там беше хубаво, но те си пийнаха и на връщане катастрофирахме след това бяхме в болница три дни настанени в съседни стаи и си прекарвахме много весело и нз как точно се случи да се влюбя в това момче -шофора при инцидента. Просто се привързах към него,държеше се много мило и внимателно с менбеше много добър ,а и ме харесва... До тук добре, НО нашите са против да имам каквото и да било общо с него а аз мисля, че го обичам и ми е много кофти не искам да се отказвам от него ...но знам, че всички ще са против нашата връзка и за това я пазя в тайна, но той не иска да се крие на всичкото отгоре всички, които го познават го изкарват едва ли не най- лошия човек + това той е 9 год по- голям от мен Не знам какво да правя просто... Помогнете ми.. Дайте съвет Моля ви! Благодаря предварително!!!