- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се усмихвам
Здравейте пичове и ... незнам в кой раздел трябва да е темата но реших че този е най-подходящ...
Почти всички момичета които познавам казват, че в момчето гледат първо усмивката... лошото е че аз не се усмихвам а като се усмихна изглеждам фалшив ии .. повърхностен... какво да правя моля ви помогнете![]()
![]()
МС предварително
т.7
krem4et0
Първоначално написано от ClockworkOrange
Бъди естествен...![]()
немоа просто отвътре ми идва ходя си намръщен ии... и като се видя да се усмихна чак се чуда кво ли си мислят др... тоя повърностник... кво си мисли че ние не забелязваме ли... и някви такиа...![]()
ami az osven ysmivka,gledam i o4itei kakvo ot tova,4e ne se ysmihva6,budi estestven
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе не се притеснявай за една усмивка .. Даже и да не се усмихваш мисля че можеш да привлечеш ако искаш на някого вниманието по много други начини .. А ако искаш да си харесван прсото бъди себе си
между намръщен и сериозен има огромна разлика пак си помисли как изглеждаш....пък и е не на добре да се променяш заради некоя там дет може даже да не ти обърне внимание - карай айляк когато най-малко очакваш ше бъдеш приятно изненадан...
Изглеждаш фалшив,защото така си си втълпил.Промени мнението за себе си и ще видиш колко по-хубава ще е усмивката ти.
Еммм начии аз понежее тукаа искам ена фр да впечетля и си търся начинии, иии тооо налии неска примерно си хоих с нея.. и си говорихме доста ама нз кво др да напраа хелп плс![]()
![]()
![]()
![]()
еййййй....споко бе...точно бъди си естествен ..а и не ми се вярва да изглеждаш повърхностен..всеки изглежда добре като се усмихва...пък ако случайно не ти излезе късмета..има още много![]()
.!.
еее стига дее...аз искам нея
![]()
Бъди естествен, като не ти е смешно или не ти се усмихва недей да го правиш. По - добре сериозен отколкото да се усмихваш фалшиво .. Личи си и прави кофти впечатление. Ще те забележат не се притеснявай, а и не всяко момиче гледа толкова усмивката.![]()
moje da ne se usmihvash 4ak tolkvoa kato vuv reklama za pasta za zubi prosto leko si vdigash buzite na gore
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ами като си го втълпяваш...недей да мислиш че изглеждаш така и ще се чувстваш много по-добре![]()
Лъжат те... Не ти гледат усмивката, а зъбите. Ако са здрави - значи ставаш...
Madness is the gift, that has been given to me.
аз пък много обичам намръщени момчета...
според мен ще намериш момиче което ще те кара да се усмихваш по необичаен начин![]()
in defense of our dreams...
Мерси много хорицааа...
П.П. Чакам още мнения![]()
И аз така смятам. И пич щом мислиш, че изглеждаш повърхностен усмихвай се само когато ти сърце иска не е задължително винаги и на всеки! А и с усмивката се дава свобода на толкова много емоцииПървоначално написано от ValzZi
![]()
Some things are better left unsaid!
Не се шегувам, но аз гледам първо обувките и цвета на косата .. а за момичето - просто я направи щастлива и я караи да се чувства обичана :P
некъв керлиф фешан си без извинениеПървоначално написано от simoons
Ууу, аз изобщно не харесвам намръщени хора. Като видя някой нацупен и веднага ми скапва настроението. =О Пък и усмихнатите хора са в пъти по-хубави от намръщените, стига да имаш поносими зъби де.![]()
Ама щом не можеш да се усмихваш и не се харесваш такъв, няма смисъл да се променяш специално заради няква си там.. доколкото разбрах, има момичета, които харесват намръщените момчета => все ще попаднеш на една от тях. (:
"Една усмивка" може да бъде много по-пленяваща и привлекателна, отколкото куп други глупости. Хубаво е когато видиш усмихнат и весел човек, а не цупльо, затворил уста и гледащ в земята.
Първоначално написано от Taraaa