.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Скарах се с една приятелка

Вчера ми се беше насъбрало доста. И идва едно момче от моя клас и ми вика " Кво си приятел с тая двуличница?". И преди едно момиче от нейния клас /на тая дето се скарах с нея/ ми беше казвало подобни неща. И бяхме една голяма компания в едно близко магазинче и тя без да иска ме бутна, на мен ми кипна и я напсувах много гадно. После разбрах, че тия неща дето ги говорят за нея са лъжи. Писах и няколко смс-а след училище, а тя ми каза, че неще и да чува. Как да и се извиня моля предложете.

Благодарско!

Re: Скарах се с една приятелка

Цитирай Първоначално написано от spine
    Вчера ми се беше насъбрало доста. И идва едно момче от моя клас и ми вика " Кво си приятел с тая двуличница?". И преди едно момиче от нейния клас /на тая дето се скарах с нея/ ми беше казвало подобни неща. И бяхме една голяма компания в едно близко магазинче и тя без да иска ме бутна, на мен ми кипна и я напсувах много гадно. После разбрах, че тия неща дето ги говорят за нея са лъжи. Писах и няколко смс-а след училище, а тя ми каза, че неще и да чува. Как да и се извиня моля предложете.

Благодарско!
    1. ИМА СИ ВЪПРОСИТЕЛНИ ЗНАЦИ!
    2. КОЙ КЛАС СИ МИЛА, ЗА ДА НЕ ЗНАЕШ КАК ДА СЕ ИЗВИНИШ?!

Еми продулжи с още няколко смс- а, ако не най-добер отиди да се видите и наистина направи така, че от сърце да и се извиниш с най-мили думи, защото съм сигурна, че и е дощло твърде много.Успех!

кажи й че уж "приятелката" от класа й и някакъв твои приятел са ти наговорили незнам-си-кфи-неща ии й кажи, че ти е било кипнало... тост кажи й истината и ако ти прости значи държи на теб

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Нищо не разбрах, ама нищо.

Ми като й нямаш доверие,така ще бъде.
    Извини й се в очите,а не с СМС-и или по скайп,изкуствено е.
    ROCK
    ON!

Трябвало е да ти лепне един шамар.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Град
    Sofiq
    3арежи смс-ите.Нали сте в едно училище?Просто отиди при нея и говори с нея.Кажи й каквото искаш да й кажеш,пък оттам нататък эависи от нея дали ще има мир.И эанапред си направи някакъв иэвод.Например да не вярваш на всичко,което се каэва по адрес на някого и да не си предубедена към хора,които не са те эасегнали ЛИЧНО.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Айде бе!В едно училище и вече тръгнала смс-и да пише и плюс тва,не можеш ли да се сетиш как да се извиниш,и това,че ти се е насъбрало много не ти дава абсолютно никакво право да я псуваш иии тем подобни!

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Град
    Кубрат
    Като не иска да чува - да си *** майката ( с извинение ) Ем така си е, да няма да й се молиш я! Пробвала си един път - не ще... Ем ако щеее!
    Ко речи ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    otidi pri neq i i kaji vsi4ko v o4ite,kaji i 4e sujelqva6 i t.n.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Отиваш у тях казваш и ваичко което мислиш обясняваш и че ти се е насабрало доста че вече съжаляваш за стореното и също какво са ти говорили за нея

Град
    гр. Варна
    Еми да не беше псувала
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    Пловдив
    Ем..виж ся ако ти е добра приятелка,като и обясниш как стоят нещата и й го кажеш в очите, а не със смс, ще те разбере..няма как да не се караш с някой толкова близък човек.Аз лично се карам с мойта дружка много често,ама и двете знаем че ще ни мине бързо и че каквото и да сме си казали е било щото сме под напрежение и не го мислим
    ChoCoGirL..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си