- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- откъде да си намеря... ;(
Здравейте,
Извинявам се за тъпия въпрос, но просто вече не мога. Така значи искам да си купя хубава спирала например на maxfactor или mabelinne, но просто незнам къде мога да ги намеря. Аз съм от Варна и се надявам да се намери поне някой, който да ме посъветва откъде да си ги взема ;(
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
Ами аз мисля, че ги има във всяка парфюмерия например можеш да видиш в оня до Теранова. И бтв препоръчвам ти на Мейбълин Define-A-Lash :P
има ли вариант да станеш от компютъра..да излезеш и да отидеш в някой магазин ?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1Първоначално написано от `noтhИng...
Шофирай разумно - стигни жив!
парфюмерия![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Абе момиче толкоз ли няма във Варна един магазин , където продават козметика.Защо не излезеш и се поразходиш малко наоколо...ама нали е по-лесно да седиш цял ден пред ПЦ...
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
в някой магазин за плодове и зеленчуци например ?или пък магазин а обувки ... или пък аптеката ... що да не
![]()
... ПАРФЮМЕРИИ има бол ... излез и поогледай тъй като не съм от Варна не мога да ти кажа къде точно ... ама ... все пак това е Варна няма как да не може да намериш ... айде успех
![]()
By mimSi....
Make Some Noise ... ;]]]
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Preporu4vam ti WonderLash na Oriflame
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...