- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много съм самотен!
Вече всички мои приятели си имат гаджета аз само немога да си намеря и се чуствам самотен![]()
![]()
Майче тази тема не е за тука.А, бе здраве да е!
На колко си години?
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Ставаме двама . . .Първоначално написано от cRaZy_mUsIc
![]()
![]()
![]()
Това, че досега не съм имал гадже или в момента нямаш ,не означава в никакъв случай, че си самотен.Не се депресирай от това, радвай се на живота, нали затова са приятелите, излизай, забавлявай се, срещай се с различни хора, а другото само ще дойде, освен ако не си (надявам се )някой от ония мн мн загорелите за жена и вече не те държи хормона, защото тогава не знам как да помогна ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
Бате , аз съм на 14 и също нямам гадже , но т'фа в никЪф случай не ме кара да се чувствам самотен , хехехе
Дай ми музика , компиутър , лостове и успоредки , и малко приятели само
Сичко ще си дойде .![]()
Не се коси... И по-зле имаПървоначално написано от cRaZy_mUsIc
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
след време ще разбереш че гаджето не е нещото което си го представяш
И аз мога да кажа че още си нямам гадже но това не ме прави никак самотен щом имам приятели значи всичко е ок
Имам си.
Това,че си нямаш гадже не е болка за умиране.Защо бързаш?По-добре ли ще е да си имаш гадже,което те ядосва?Едва ли.
![]()
![]()
...да ти имам проблема.
И аз си нямам гадже. Но не мога да кажа, че съм самотна. Имам си приятели които няма да ме изоставят заради гаджетата си и с които мога да се забавлявам мн добре.:P
аз нямам но ходя с две три момичета и пак стм самотен.тва не ознаачава че няма да си самотен
Мерси хора сега осъзнах че докато приятелите ми са до мен всичко е ОК![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам че ще пиша тук ама моля ви се разберете ме... ...от часове търся подходяща тема но нищо не излиза...плс помогнете ми... наскоро приключих сравнително дълга връзка и си мислех че скоро няма да се получи нищо, но преди няколко дни се запознах с едно момиче... момиче което още от първия... поглед така да кажем ме хвърли в тъча...просто не знам какво да правя...вчера писахме доста часове в скайп но така като гледам съм и напълно безразличен за разлика от тя на мен ...от няколко нощи не съм спал и мисля че проявявам симптоми на доста напреднала влюбеност... все още не мога да разбера как се получи от един поглед ама явно любовта от пръв поглед съществува...в едно и също училище сме... и тя е в класа на няколко мои адски добри приятели които всеки ден посещавам и просто се наявам... да не си останем само със запознанството, няколкото часа чат и погледите които ще и хвърлям от време на време ... моля ви се помогнете... защото искам да се наспя спокойно... Мерси предварително![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
Здрасти Matt.
Значи ,би било добре да я поканиш на кафе,и да и разкриеш сичко,което тук пишеш.Добри да не е със същите чувства към теб,няма да загубиш,защото си млад.Те пъpва ще откриеш голямата любов.![]()
ами няма да е голям проблем... ама ме притеснява повече това че...хммм познаваме се от скоро и ме е страх да не ме вземе за лекомислен... повърхностен... и т.н....... мисля да изчакам още... мерси много и да знаете приемам всякакви съвети щот съм си направо отчаян
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
Matt изчакай малко, може да е само някакво увличане.Чакай и ако не ти мине значи наистина си влюбен.През това време се опитай да се сближиш с нея, и й кажи по-скоро!УСПЕХ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
склонен съм да чакам само че се съм притеснен че маи жечи ма е пернала сачмата по тва момиче...... предния път беше абсолутно ама 1към1 абсолутно същата ситуация и излезе хубажа връзка която нямах анмерение на приключвам ако не беше проклетата изневяра...
![]()
Като си харесвам някой, само се ядосвам. Така че се радвай, че си свободен и можеш да правиш каквото си поискаш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добра идея ама... искам да опитаме пък ако не стане вечи ще се радвам на свободата
![]()