- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много съм самотен!
съжалявам че ще пиша тук ама моля ви се разберете ме... ...от часове търся подходяща тема но нищо не излиза...плс помогнете ми... наскоро приключих сравнително дълга връзка и си мислех че скоро няма да се получи нищо, но преди няколко дни се запознах с едно момиче... момиче което още от първия... поглед така да кажем ме хвърли в тъча...просто не знам какво да правя...вчера писахме доста часове в скайп но така като гледам съм и напълно безразличен за разлика от тя на мен ...от няколко нощи не съм спал и мисля че проявявам симптоми на доста напреднала влюбеност... все още не мога да разбера как се получи от един поглед ама явно любовта от пръв поглед съществува...в едно и също училище сме... и тя е в класа на няколко мои адски добри приятели които всеки ден посещавам и просто се наявам... да не си останем само със запознанството, няколкото часа чат и погледите които ще и хвърлям от време на време ... моля ви се помогнете... защото искам да се наспя спокойно... Мерси предварително![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.