- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- зимни якета
не, още не съм ;(
но иначе много искам едно.. зимно якенце с много пухчета , но да не е официално , да е спортно-елегантно![]()
като за начало имам едно кожено якенце от миналата година , за сега ще карам с него пък по - нататък ще му мисля...а то и без тва е рано
\
/
Аз преди две седмици си взех сиво палто,много си го харесвам,но снимки нямам.![]()
Ми аз си взех преди няколко дена едно кожухчеМиналата година бях заложила на модата и умрях от студ, тази не, не
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
За най- студените дни имам едно палто, което си взех миналата година- сиво, вълнено- мисля с него да карам. Иначе за есента(докато не почнат снеговете) си взех едно късо масленозелено яке.
Аз пък още не мога да си харесам
Търсих,търсих и на края нищо.Няма такова каквото искам.
Скоро пак трябва да ходя да разглеждам.Не си харесвам миналогодишното.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да взех си миналия месец зимно яке...на карета с пухчета на качулката от кенвело![]()
...
само като карам борд съм с яке...така че нямам особени предпочитания
бих си зел това - http://www.tactics.com/i/p/l/64483.jpg , щото на старото му ебах майката
we give it all.
Още не е станало толкова студено за зимни якета. Аз сигурно ще си карам със якето, което си взех миналата година. Не мисля, че по магазините ще има нещо, което да ми хареса - сигурно ще има само тип "дренчкот" в бяло и черно и грозни спортни якета.
Случайно ако си харесам някое яке докато се разхождам по магазините може да си го взема.. но едва ли. Миналата година обикалях и търсех 1 месец...
и аз вече си купих
...бяло пухесто...много ми топлиии и мн си го харесвам...
и едно черно,още по-дебело...не е станало още толкова студено,че да го нося...
Пх, рано е за яке още. Аз си ходя с едно черно тънко якенце.
Иначе...
като дойде време, демек след месец, когато не мога да издържа на якия студ, ще си взема някое изчистено черно. Всъщност.. мразя якета, но мразя и да тракам със зъби всяка сутрин на спирката.![]()
Ае,и на мен ми трябва зимно яке,а все още нищо не ми е грабнало окото...Не знам какво ще е-иска ми се нещо спортно...Не знам...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
аз си зех такоа за сноуборд![]()
![]()
смятам да карам с миналогодишното яке и тая година![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Това е моето най-дебело зимно яке, обаче е светло синьо към сиво. А не тъмно сиво като на снимката.
![]()
Моето е тип болеро. Не грее много, честно казано ми е студено почти винаги с него ама какво да се прави, по-готино е.
С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...
пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..
НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...
СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Хоти, в този ред на мисли може ли да попитам за якето ти - от къде е, цена приблизителна, ако помниш. Защото много много ми харесва.
Saatana vittu perkele hate crew!
На Trespass за 50$ от Щатите ама тук тези стоки така ги надценяват, че сигурно е поне 150лвс полар е отвътре.
Еее мерси много за инфото. 150 пак е окей, аз очаквах 200-300. Trespass са си добри, аз още от преди се бях насочила към тази марка.Първоначално написано от the_hottie
Много са добри, да. Предишно ми яке го носих няколко години, но накрая ми го изгориха с цигара и го погребах. Ако го видя някъде в София ще пиша.Първоначално написано от Boot
Аз знам, че има в Sport Depot, благодаря много все пак![]()
аз си зех мойто от sport depot е мен спецялно мн си ме кефи :P :P
КЕНВЕЛОО ! ( сън ) сегашното ми яке е от там![]()
http://prikachi.com/images.php?files/441011H.jpg
а старото ми яке ( което още си е живо и здраво ) пак беше от там , става въпрос за Кенвело Пловдив![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче